به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 17 دی ماه 1393 = 07-01 2015

تخلف 46 درصد زندانی‌ها مربوط به مواد مخدر است

فرماندار تویسرکان با بیان اینکه تخلف 46 درصد زندانی‌ها وابسته به مواد مخدر است، گفت: باید در راستای پیشگیری و مقابله با مواد مخدر و عوامل آن اقداماتی زیربنایی صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، مهرداد موسوی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در این شهر با بیان اینکه مواد مخدر یکی از مولفه‌های مهم و مورد بحث در کشور است، اظهار کرد: با وجود جلسات متعدد و تلاش‌های بسیار توسط دستگاه‌های متولی، متأسفانه آن‌ طور که باید در پیشگیری و همین طور درمان اعتیاد توفیقی حاصل نشده که این موضوع باید علت‌یابی شود.

وی با اشاره به همت دولت در پیشگیری و مقابله با مواد مخدر، بیان کرد: تاکنون در راستای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در کشور هزینه‌های کلانی شده است.

فرماندار تویسرکان با تاکید بر اینکه تنها با اقدامات قهری نمی‌توان با مواد مخدر مبارزه کرد، گفت: مقابله با مواد مخدر باید با ریشه‌یابی انگیزه‌ها و زمینه‌های سوق جامعه به این سمت صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه طبق بررسی‌های کارشناسی، تخلف 46 درصد زندانی‌ها مربوط به مواد مخدر است، تاکید کرد: با کنترل مواد مخدر شاهد کاهش تعداد زندانی‌ها خواهیم بود.

موسوی تصریح کرد: تاکنون هزاران شهید در امر مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور تقدیم شده اما همچنان تعداد زندانیان ما در این زمینه زیاد است.

وی در ادامه کار انجمن‌های NA را برای ترک اعتیاد معتادان خوب و تاثیرگذار خواند و افزود: این مراکز در 12 اصل بین‌المللی با حمایت‌های معنوی برای بهبودیافتگان فعالیت می‌کنند.

فرماندار تویسرکان با اشاره به فعالیت موفق انجمن NA آقایان در تویسرکان گفت: جلسات NA برای بانوان باید با رعایت ملاحظات امنیتی و اجتماعی برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه نهادهای مردمی تشکلات فرهنگی و اجتماعی دارای اثرگذاری مطلوب هستند، اظهار کرد: نهادهای مردمی باید توسط افراد صاحب صلاحیت فعال شود، زیرا سازمان‌های مردم‌نهاد بازوی حمایتی خوبی برای دولت محسوب می‌شوند.

موسوی با تاکید بر کنترل و نظارت دقیق مدارس در برخی نقاط آلوده سطح شهرستان افزود: جسارت معتادان به حدی رسیده که به راحتی و بدون ملاحظه مواد مخدر را توزیع می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه قبح جرم برای مجرمان در بحث مواد مخدر از بین رفته، گفت: باید در راستای پیشگیری و مقابله با مواد مخدر و عوامل آن اقداماتی زیربنایی صورت گیرد.

فرماندار تویسرکان به فعالیت پنج کمیته تخصصی در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و از آنها با عنوان کمیته‌های فرهنگی، آموزشی و پیشگیری، حقوق و قضایی، نظارت و آمار، درمان و بازپروری و مبارزه با مواد مخدر نام برد.

وی به برگزاری نمایشگاه عکس در کاروانسرای شاه عباسی اشاره کرد و از فعال‌سازی کمیته تخصصی فرهنگی و برپایی نمایشگاه دائمی تخصصی هنری و فرهنگی در مقابله و پیشگیری مواد مخدر در شهرستان خبر داد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: