بمب گذاری داعش در دبی و ابوظبی امارات
گروه تروریستی داعش در تماسهاي تلفني خود با دستگاه امنيتي امارات اعلام كرده در برخي مراكز اصلی تجاری امارت ـ دبي اقدام به بمبگذاري كرده و هر وقت نياز باشد تهديداتش را عملي خواهد كرد. هفته گذشته نیز در مقابل درب منزل يك پزشك آمريكايي در امارات یک بمب دستساز متعلق به گروه تروریستی داعش کشف شده است.
به گزارش الوقت به نقل از ناسیونال ورود امارات به ائتلاف غرب عليه گروه تروريستي داعش موضعگیری و خشم داعش را در پی داشته و این گروه با ارسال پیامهای تهدید به مسئولان امنیتی امارات عواقب اقدام آنها در مقابله با داعش را به آنها گوشرد نموده است. مریم المنصوری اولین خلبان زن اماراتی بود که در حملات هوایی ائتلاف ضد داعش به مواضع این گروه در عراق حمله نموده است.
گفته می شود یکی از فرماندهان داعش مدعی است تنها با چند انفجار میتواند دبی و کل امارات را در هم شکسته و دولت اسلامی خود را در آنجا برپا نماید. جریانهای اخوان المسلمین تاکنون در این خصوص موضعگیری نکردهاند