به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 24 دی ماه 1393 = 14-01 2015

توضیحات همسر سابق بازیگر زن خودفروش

جام جم سینما: فرشید نوابی، همسر سابق الهام چرخنده بخشی از صحبت‌های این بازیگر سینما و تلویزیون را تکذیب کرد.

فرشید نوابی درباره جلسه روز یکشنبه کمیسیون فرهنگی مجلس با «الهام چرخنده» نامه‌ای را نوشت که به شرح زیر است:

در رابطه با مطلبی که یکشنبه در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بنا به اظهارات همسر سابقم بیان گردیده علی رغم عدم تمایل به هیچ توضیحی در مورد ایشان تا کنون چون شائبه ی اتهامی به بنده وارد شده ذکر چند نکته را جهت تنویر افکار عمومی و دفاع از حقوق تنها فرزندم بر خود لازم می دانم.

1-در ارتباط با عکسهای منتشره از ایشان و اتهام خریدن بنده توسط رسانه های بیگانه امیدوارم منظورشان همسر اولشان بوده باشد و اگر هم منظور بنده بوده صراحتا بفرمایند تا توضیحات لازم به محضر مردم شریف ایران داده شود.و البته حق پیگیری و شکایت را برای خود محفوظ میدانم.
2-حضانت تنها پسر من ارسطو، مطابق رای دادگاه و خواسته ایشان به بنده داده شده و اکنون پسرم با من زندگی می کند و گه گاه به مدت 24 ساعت فرزندم را ملاقات می کنند و به هیچ عنوان نه حالا و نه هیچ وقت پسرم با ایشان زندگی نکرده و نخواهد کرد.
3-فقط خواستم از سازندگان برج میلاد به خاطر سرعت عملشان در ساخت این پروژه عظیم تشکر کنم که در طول یکسال و نیم که ما در کشور مالزی از سال 88 تا 90 زندگی می کردیم این برج مرتفع را ساخته اند. و همینطور سینمای بالیوود که علی رغم این که هرگز سفری به هند نداشتیم از وجود ایشان در پروژه های خود محروم شدند.و خداوند اگاه به سر خفیه است.



آرش January 14, 2015 01:59 AM

بیچاره ارسطو که یک همچین مادری داره

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: