به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 26 دی ماه 1393 = 16-01 2015

اولاند: همدست خامنه ای با داعش در ارتباط است

رئیس ‌جمهور فرانسه گفته ما می‌دانیم که میان رژیم اسد و داعش ارتباط وجود دارد. فرانسه به‌ خوبی می‌داند که روابط میان این دو چگونه است.

فرانسوا اولاند که در کنفرانس جهان عرب در پاریس سخنرانی می‌کرد، افزود: در سوریه حکومتی وجود دارد که کشتار مردم را ادامه می‌دهد و گروهی تروریستی وجود دارد که خود را مخالف رژیم اسد معرفی می‌کند. این در حالی است که ما نسبت به ارتباط میان آنها آگاهی داریم.

رئیس ‌جمهور فرانسه گفت: وقتی جامعه جهانی در تصمیم ‌گیری بر سر بحران سوریه تعلل می ‌کند (عقب نشینی اوباما)، این مسئله به کشورهای همجوار نیز سرایت می ‌کند. به همین دلیل است که وضعیت اسفبار کنونی را مشاهده می‌ کنیم.


رژیم ایران موضع خود را روشن کند

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین در نطق سالانه خود در جمع دیپلماتهای فرانسوی در پاریس، با ابراز تاسف از عدم مداخله سریع در سوریه گفت: فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی به دنبال انتقال قدرت در سوریه هستند.

فرانسوا اولاند با اشاره به تحولات سوریه، به رژیم ایران (همدست رژیم اسد) نیز توصیه کرد مواضع و اهداف خود را در منطقه روشن کند.

رئیس‌جمهور فرانسه در مورد بحران اتمی جمهوری اسلامی نیز گفت: رژیم ایران نباید به سلاح هسته ‌ای دست پیدا کند....فرانسه به دنبال رسیدن به توافق هسته‌ای با رژیم ایران است، اما نمی‌خواهد به هر قیمتی این کار را انجام داده و به هر توافقی برسد.



masoudm January 16, 2015 01:39 PM

حالا که زنگ در خانه شما را زدن چیزی که جهان ۳۴ سال تمام دارن میگن اعتراف میکنی در ضمن خوبه یک سوزنی هم به خودتون بزنین تا این ملاها حاکم بر ایران هستن جهان روی آرامش نخواهد دید جناب رئیس جمهور هیچوقت از خودتون پرسیدین چرا با این آدم خورها مماشات میکنین،کجا هستن قاتلین بختییارها فرخزاادها و صد ها فرهیخته دیگر که در اروپا کشته شدن به دست سربازان گمنانم امام زمان ؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


mitra farahani January 16, 2015 04:50 PM

سال هاست مردم ایران درشرائط سختی در یک زندان بزر گ به وسعت ایران ازشما استمداد می طلیند وشما شاهد شکنجه ها وقتلهای رسمی و غیررسمی هستید نظاره گرید گاهی هم برای آسایش وجدانتان تا آنجا که به هم پیمان باج دهنده تان دهنده تان برنخورد نقی زده اید که خیلی زود هم فراموش کرده اید حال که این شتر افسار گسیخته درخانه تان چمباتمه زده دادتان بلند شده ؟ بهتر نیست اقای اولاند تا دیرتر نشده مهارش کنید وای اگر در اثر اغماض شما به سلاحهای بدتری مجهز بشوند باید فاتحه آرامش را خواندازما گفتن بود

گزارش یا اعتراض به این نظر


آرش January 16, 2015 07:16 PM

آقای اولاند , چوب خدا صدا نداره ,
٣٦ سال پیش شما تخم داعش را در سرزمینتان کاشتید آنزمانی که خمینی دجال را پذیرفتین و پرورشش دادین , غافل از اینکه روزی این میکروب تکثیر میشود و گریبان خودتان را نیز خواهد گرفت که امروز گرفته
حالا ببنید کی به شما میگوییم , بر سر مساله هسته ای هم اینقدر با این جانوران خون آشام لاس بزنید تا روزی بمب اتمشان بر سرتان فرود بیاید

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: