نطق سالانه اوباما در کنگره؛ چیزی برای گفتن ندارد
سی ان ان: معلوم نيست اوباما در نطق سالانه درباره سياست خارجی چه می گويد
یک تحلیلگر سیاسی ارشد سی ان ان در باره نطق سه شنبه شب اوباما گفت: هر رئیس جمهوری در آمریکا می داند که نطق سالانه وی موسوم به "وضع اتحاد" مخاطبان بسیار زیادی دارد و برای همین می کوشد از آن استفاده کند.
اما اوباما این بار تصمیم گرفته است رفتار متفاوتی از خود نشان دهد. او در دو هفته گذشته ذره ذره از مطالبی را که قرار است در نطق سالانه خود ایراد کند اعلام کرده است که شامل یک رشته ابتکارات وی در حوزه سیاست داخلی می شود. اما چیزی که ما نمی دانیم این است که رئیس جمهور آمریکا درباره سیاست خارجی چه خواهد گفت.
او اکنون با حزب خودش بر سر اینکه آیا باید تحریمهای بیشتری علیه رژیم ایران تصویب شود یا خیر، دچار اختلاف است. برخی از دموکراتها خواهان تصویب چنین تحریمهایی هستند اما اوباما می گوید فعلا دست نگه دارید.
ما همچنین نمی دانیم او درباره حوادث تروریستی در اروپا چه خواهد گفت.
اوباما امشب در حالی در کنگره سخنرانی خواهد داشت که خود می داند یک رئیس جمهور علیل و ناتوان (اردک لنگ) است.