پایتخت حمل و نقل کشور فاقد جاده
نمایندهی ولی فقیه در استان هرمزگان اظهار امیدواری کرد سفرهای مسئولان عالی رتبه کشور به استان هرمزگان سبب برطرف کردن مشکلات مردم این استان شود.
به گزارش ایسنا، منطقهی خلیجفارس، آیت الله «غلامعلی نعیمآبادی» دیشب(دوشنبه ششم بهمنماه) در جلسهی شورای اداری هرمزگان، با بیان اینکه استان هرمزگان با مشکلات جدی در بخش بهداشت و درمان مواجه است، افزود: متأسفانه انگیزهای برای حضور پزشکان در شهرستانهایی همچون بشاگرد و جاسک وجود ندارد و این قبیل مناطق در هرمزگان اندک نیست.
امام جمعهی بندرعباس خاطرنشان کرد: هرمزگان در بخش بهداشت و درمان نیازمند حمایت جدی است و باید بخش خصوصی نیز در این بخش حضور یابند.
آیت الله نعیمآبادی در ادامه با اشاره به مشکلات بخش راه در استان هرمزگان، تصریح کرد: هرمزگان لقب پایتخت حمل و نقل و اقتصادی کشور را دارد اما این پایتخت جاده ندارد و رتبهی 26 کشور را در برخورداری از بودجه دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین خواستهی دیگر ما این است که دولت بخش کشاورزی هرمزگان را نجات دهد و به مشکلات این بخش توجه ویژه شود.