به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 15 بهمن ماه 1393 = 04-02 2015

احضار و بازداشت دو فعال کارگری در سنندج

خبرگزاری هرانا – مهرداد امین وزیری فعال کارگری به دادگاه انقلاب سنندج احضار و زانیار باغیان دیگر فعال کارگری در این شهر بازداشت شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجوعه فعالان حقوق بشر در ایران مهرداد امین‌وزیری فعال کارگری اهل سنندج امروز طی تماس تلفنی به شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج جهت برگزاری دادگاه احضار شد.

همچنین اداره اطلاعات سنندج در پی پیگیریهای خانواده زانیار باغیان، دیگر فعال کارگری سنندجی تایید کرد که این شهروند از روز ۱۲ بهمن ماه در بازداشت این نهاد به سر می‌برد.

لازم به اشاره است مهرداد امین‌وزیری فعال کارگری پیش‌تر در تاریخ دوشنبه ۸ دی ماه سال ۱۳۹۳ در محل کار خود توسط ماموران اطلاعات دستگیر و پس از گذشت ۱۰ روز بازداشت در اداره اطلاعات سنندج روز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه، با قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی بصورت موقت آزاد شد. نامبرده در سال ۱۳۹۰ نیز ۳۲ روز را در بازداشت اداره اطلاعات شهر سنندج بسر برده و با قرار وثیقه ۱۵ میلیون تومانی آزاد شده بود، آقای امین وزیری در مهرماه سال ۱۳۹۰ توسط شعبه یک دادگاه انقلاب سنندج به پنج سال حبس که به مدت ۵ سال تعلیق شده است محکوم شده بود.

همچتیت زانیار باغیان، دیگر فعال کارگری اهل سنندج روز یکشنبه مورخ ۱۲ بهمن ماه به قصد رفتن به محل کار از منزل خارج و ناپدید شد، در پی نگرانیهای خانواده و مراجعه به ارگانهای امنیتی سرانجام روز دوشنبه اداره اطلاعات سنندج بازداشت این فعال کارگری را توسط این نهاد امنیتی تایید نموده، با اینحال از دلیل بازداشت و وضعیت اطلاعی در دست نیست.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: