به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 27 بهمن ماه 1393 = 16-02 2015

اعدام دستکم 20 زندانی در 2 روز در ایران

فعالان حقوق بشر در ایران گزارش دادند که طی روزهای یکشنبه و دوشنبه دستکم 20 زندانی در زندانهای عادل‌آباد شیراز و شهاب کرمان، زندان مرکزی ارومیه، زندان وکیل‌آباد مشهد، زندان بم و زندان مرکزی بندرعباس حلق‌آویز شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، هیچ‌یک از این اعدامها از سوی رسانه های رسمی جمهوری اسلامی اعلام نشده است.

همچنین اعلام شد که چند زندانی زیر اعدام در زندان قزلحصار کرج برای اجرای حکم به سلولهای انفرادی منتقل شده اند.

به گفته فعالان حقوق بشر، جمهوری اسلامی برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه بیش از پیش از اعدام استفاده می ‌کند.

جمهوری اسلامی از نظر تعداد میزان افراد اعدام شده، جایگاه دوم جهان را پس از چین- که بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون نفر جمعیت دارد- به خود اختصاص داده است.

افزایش اعدام در جمهوری اسلامی در حالیست که ۱۴۰ کشور از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل متحد یا اعدام را لغو نموده‌اند و یا آن را به تعلیق درآورده‌اند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: