به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 29 بهمن ماه 1393 = 18-02 2015

در 9 ماهه سال جاری: آب، جان 812 نفر را گرفت

812 نفر در 9 ماهه سال جاری به دلیل غرق‌شدگی جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد،‌ در 9 ماهه امسال 712 مرد و 100 زن بر اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست دادند، این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل تعداد مردان فوت شده بر اثر غرق‌شدگی 818 و تعداد زنان 146 نفر بود.این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات غرق‌شدگی 964 نفر بود، 15.8 درصد کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش در این مدت استان‌های مازندران با 132، خوزستان با 130 و گیلان با 87 فوتی بیشترین و استان‌های سمنان با چها، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان و مرکزی با پنج و یزد و زنجان هرکدام با هفت فوتی کمترین آمار تلفات ناشی از غرق‌شدگی را داشته‌اند.


بیشترین تلفات غرق‌شدگی در رودخانه‌ها

در این مدت بر اساس آمارهای موجود بیشترین موارد مرگ بر اثر غرق‌شدگی در رودخانه‌ها با بیش از214 فوتی ثبت شده‌ است که از این تعداد 188 نفر مرد و 26 نفر زن بوده‌اند. پس از رودخانه ها محدوده‌های خارج از طرح سالم‌سازی دریا با 180 فوتی شامل 162 مرد و 18 زن بیشترین تلفات ناشی از غرق‌شدگی را داشته‌اند.

یادآور می شود آمار تلفات ناشی از غرق‌شدگی در محدوده‌ ایمن‌سازی شده دریا تنها شش مرد بوده است.

بر اساس این گزارش آمار تلفات غرق‌شدگی در دریاچه‌های مصنوعی و سد 73 نفر در دریاچه طبیعی 21 نفر، استخر 113 نفر، کانال 72 نفر، چاه 21 نفر و سایر مکان‌ها 102 نفر بوده است.

آمار تلفات غرق‌شدگی در آذرماه امسال نیز با کاهش 30.4 درصدی مواجه بوده و از 46 نفر در آذر سال گذشته به 32 نفر در سال جاری رسیده‌ است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: