به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 2 اسفند ماه 1393 = 21-02 2015

عراق؛ نگرانی پاسداران از برنامه های نظامی آمریکا

یک مقام نظامی آمریکا در اظهارنظری كم ‌سابقه از طرحی برای آزادسازی شهر "موصل" در عراق در بهار آينده خبر داده است. در این طرح احتمال انجام عملیات زمینی توسط تفنگداران آمریکايی (مارینز) رد نشده است. سپاه پاسداران با نگرانی این تحولات را دنبال می کند.

سایت "جوان آنلاین" متعلق به سپاه پاسداران نوشت: مقامات آمريكايی در اظهارات خود هيچ اشاره‌ای به نقش "گروههای مردمی" (شبه نظامیان شیعه تحت امر نیروی قدس پاسداران) در طرح آزادسازی موصل نكرده اند. تحليلگران اين موضع آمريكايی‌ها را تلاش برای به عهده گرفتن فرماندهی عمليات آزادسازی موصل و كم‌رنگ كردن نقش "گرو‌‌ههای مردمی" می دانند.

این منبع افزود: طی چند هفته گذشته رسانه‌ها و مقامات آمریکايی با انتشار گزارش‌هايی سعی كرده‌اند "گروههای مردمی" را كه عمدتا از شيعيان تشكيل شده‌اند، خطری جدی برای منافع واشنگتن در عراق توصيف كنند. تحليلگران آمريكايی از جمله فيليپ اسميت، محقق دانشگاه مريلند معتقدند كه اين گروه‌ها تحت نفوذ جمهوری اسلامی ایران هستند و با آمريكا دشمنی ايدئولوژيک دارند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: