انتقال فعال دانشجویی به بند جرائم مالی در اوین!
فعالان در تبعید: احمد عسگری روزنامه نگار، فعال دانشجویی و از دانشجویان دانشگاه تهران مرکز، برای اجرای حکم ۵ سال حبس، بازداشت شد.
بنا بر گزارش «کمپین صلح فعالان در تبعید»، احمد عسگری فعال دانشجویی و از دانشجویان رشته روابط بین الملل دانشکده علوم سیاسی تهران مرکز، روز سه شنبه ۲۳ دیماه ۹۳ حدود ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه ی عصر، در منزل شخصی اش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
مامورین امنیتی این فعال دانشجویی را برای اجرای حکم ۵ ساله اش به در اندرزگاه بند ۸ زندان اوین زندان اوین منتقل کرده اند.
احمد عسگری طی تماسی تلفنی با مادرش، متذکر شده که به اعتصاب غذا دست خواهد زد و اگر پاسخی نگیرد، اقدام به خودکشی خواهد کرد.
گفتنی است، احمد عسگری که در روزنامه های کارون، مردم سالاری، اعتماد و بسیاری از رسانه های مجازی فعالیت کرده و دو بار سابقه بازداشت در سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۹۲ را دارد.
عسگری، آخرین بار در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۲، طی هجوم نیروهای امنیتی، در پارک فدک تهران بازداشت شد و بعد از حدود ۲ ماه گذراندن انفرادی در بند ۲۴۰، و یکماه در بند ۳۵۰ به قید وثیقه آزاد شد.
آزادی عسگری با وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی، تحت تاثیر اعتراضات وسیع و فشار سازمان های حقوق بشری بین المللی از جمله سازمان عفو بین الملل و درخواست مستقیم احمد شهید، گزارشگر ویژه ی حقوق بشر ایران در سازمان ملل، انجام شده بود.
احمد عسگری در مدت دو ماه بازداشت خود در سال ۱۳۹۲، سابقه اعتصاب غذا و حتی خودکشی، را نیز در پرونده دارد.
او پیشتر در گفتگویی با خبرنگار «کمپین صلح فعالان در تبعید»، کلیه اتهام های منتسب به خود را رد کرده بود.