به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 4 اسفند ماه 1393 = 23-02 2015

مسئول جنگ با آمریکا که تنبانش درحال افتادن است!

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به موضوع مذاکرات هسته ای اشاره و تصریح کرد: وزارت خارجه به میزانی که تعیین شده و آقا اجازه داده‌اند مذاکره می‌کند.

به گزارش فارس، سردار سرلشکر سید حسن فیروزآبادی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا امکان توافق با آمریکا وجود دارد یا خیر، گفت: من مسئول جنگ با آمریکا هستم نه مذاکرات و راجع به آن نمی‌توانم نظر بدهم.

گزارش 25 مه 2014: وقتی تنبان فیروز آبادی در حال افتادن است!

سرلشگر بسیجی، حسن فیروز آبادی ، فرمانده ی نیروهای مسلح ، آماده برای دفاع از جان و مال و ناموس مردم و خاک کشور در برابر تجاوز دشمنان!



homa February 23, 2015 12:02 PM

اگر توافقی درنهایت بخواست جمهوری اسلامی تا ۳ مارس۲۰۱۵ درمورد مساله اتمی صورت نگیرد فکر کنم با کودتا قدرت نظام بدست سپاه پاسداران بیفتد

گزارش یا اعتراض به این نظر


behnam February 23, 2015 12:31 PM

بهتره اسمش بگذارید گروبان گارسیا

گزارش یا اعتراض به این نظر


امید February 23, 2015 05:48 PM

خبر فوری ! در پی اعلام سرتشتک فیروز آماری مبنی بر آمادگی در جنگ با امریکا کلیه نیروهای امریکایی خصوصن ناوگان هفتم سراسیمه در حال ترک منطقه هستند ضمنن بعلت ترس زیاد از فیروز ابادی چند تا ناو هواپیمابرشونو یادشون رفته ببرن پخ خ خ خ خ خ

گزارش یا اعتراض به این نظر


کوروش February 23, 2015 11:56 PM

اين بشکه مسول جنگ با آمريکاست ?? نه جوکه ?? اين بادمجان دلمه اي اگه راست ميگه اول مواظب سقوط آزاده تنبانش باشه جنگ پيشکشش ! ميگن که اين طرف قبل از اينکه بسيجي بشه چند کلاسي هم دامداري و کشاورزي خونده ?! االله و اعلم ?? پس حالا بهتر نبود که ايشون همان شغل شريف رو ادامه ميدادند بجاي جنگ کردن! آن هم با آمريکا ? پيشنهاد بره مثلا تو بيت رهبري و مستقيما مواظبت از حيوانات اهلي بکنه ?? که لااقل آقا رهبر هم شخصا فيضي از خدمات تخصصي ايشون رو که در رشته دامداري هستش رو ببره و نه فقط شاهد دزدي هاش باشه! واي بيچاره ايران ما که گرفتار چه اجنبي هايي امثال اين فيروز آبادي ها شده ! سر لشکري که چفيه يک گروه تروريستي را بعنوان افتخار مثل آن رهبره خونخوارش خامنه اي بر گردن بيندازد! او شخصي نميتواند باشد جز يک آدم وطن فروش و اجنبي و دشمن ايران ! اين چه ارتشي ميتواند باشد که سر لشگر آن حتي تحصيلات ارتشي و نظامي ندارد! حال اين سرلشگر مافيايي و دزد! که هيچ سابقه و پيشينه نظامي هم در کارنامه او نيست ! سر دولت آقاش رهبر با پارتي الکي الکي رييس ستاد کل نيرو هاي مسلح در ايران شده است ! و بخيال خود حتي ميخواهد با صلم و صلوات و لابد بااين پيشينه درخشان دامداري و کشاورزي خود طراح جنگ در مقابل بزرگ ترين و قوي ترين ارتش دنيا يعني آمريکا هم باشد ! آدم نميدونه گريه کنه ويا بخنده ! که چه افراد نالايق و بي خرد و نا کار آمد و دور از تخصص بر سر پست هايي حساسي مملکتي از قبيل ارتش يک کشور پنجه انداخته اند و در کنار آن بخاطر قدرت هاي مافيايي و راند خواري که همه و همه هم ساخته وپرداخته خود همين برادران قاچاقچي ميباشد مشغول چپاول ودزدي وغارت ايران ميباشند!
کوروش

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: