دانمارک: کاریکاتور "محمد" در کتب درسی
به گزارش شبکه تلویزیونی راشا تودی، اتحادیه معلمان دانمارکی اعلام کرد که تمایل دارد کاریکاتورهای پیامبر اسلام در بخش های از مطالب درسی گنجانده شود.
رئیس این اتحادیه برای توجیه درخواست خود ادعا کرد این کاریکاتورها در شناخت وجود رابطه بین مسائل دینی، اجتماعی و سیاسی کمک کننده خواهد بود.
وی ادامه داد: بحران تصاویر کارتونی مسئله واضحی در آموزش دینی به شمار می رود و من تعجب می کنم که این تصاویر در شیوه های آموزشی گنجانده نشده است.
رئیس این اتحادیه اتحادیه معلمان دانمارکی گفت: اکنون آموزش تصاویر کارتونی به کودکان امر ضروری نیست، اما مدارس مختلف ترجیح دادند که به این مسئله در دروس تاریخی یا مطالعات اجتماعی پرداخته شود.
در همین حال، برخی از سیاستمداران دانمارکی حمایت خود را از این پیشنهاد اعلام کرده اند. حزب دست راستی "مردم" خواستار الزامی شدن تدریس کاریکاتورهای پیامبر اسلام در کتب درسی شده است.
این کاریکاتورها نخستین بار در سال 2005 در روزنامه دانمارکی یوندلاز پوستن منتشر شد.