خبرگان؛ شکست رفسنجانی و مایوس شدن دشمنان
دیگربان/عباس کعبی٬ عضو مجلس خبرگان رهبری گفته قرار نبود محمد یزدی نامزد ریاست این مجلس شود و ریاست وی بر دور جدید مجلس خبرگان منجر به «مایوس» شدن «دشمنان» شد.
آقای کعبی ادامه داده پیشبینیها مبنی بر رقابت محمود هاشمی شاهرودی و اکبر هاشمی رفسنجانی بر سر ریاست مجلس خبرگان بود و محمد یزدی و محمد مومن هم احساس «تکلیف» کرده و نامزد شدند.
وی افزوده هاشمی شاهرودی به نفع هاشمی رفسنجانی کنارهگیری نکرد٬ بلکه به خاطر تعدد نامزدهای تصدی این پست حاضر به ادامه رقابت با دیگران نشد.
این روحانی نزدیک به علی خامنهای از انتخاب محمد یزدی به عنوان رئیس جدید مجلس خبرگان رهبری و شکست هاشمی رفسنجانی به عنوان اقدامی در جهت «مایوس» شدن دشمنان اسلام یاد کرده است.
شکست هاشمی در انتخابات ریاست مجلس خبرگان رهبری با استقبال گسترده محافظهکاران تندرو مواجه شده است.
محمود رجبی٬ جانشین محمدتقی مصباح یزدی در موسسه «امام خمینی» رای اعضای مجلس خبرگان رهبری به محمد یزدی را دارای پیام خوانده و گفته یزدی کسی است که در مقابل «فتنه ۸۸» ایستاد.
علیرضا زاکانی، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس هم انتخابات داخلی مجلس خبرگان رهبری را ناکامی جریان «تجدیدنظر طلب» دانسته است.
حمید رسایی٬ نماینده محافظهکار مجلس نیز گفته رای نیاوردن هاشمی به دلیل مواضع چند سال اخیرش قابل پیشبینی بود.
علیاصغر زارعی دیگر نماینده محافظهکار مجلس هم گفته رای امروز اعضای خبرگان به محمد یزدی نشان داد «فتنه» همچنان «خط قرمز» این مجلس است.