به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 20 فروردین ماه 1394 = 09-04 2015

آمریکا: توافقی خوب با حکومتی بد در خاورمیانه

معاون مشاور امنیت ملی آمریکا گفته: توافق هسته ای لوزان بهترین توافقی است که می‌توانست از مذاکرات منتج شود.

بن رودرز که برای بررسی توافق لوزان با شبکه 2 تلویزیون اسرائیل مصاحبه می‌کرد، گفت:‌ توافق این‌بار به گونه‌ای بود که اهداف اصلی آمریکا را محقق می‌کند.

به گزارش فارس، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا همچنین در این گفتگو با اشاره به مواضع مداوم رژیم ایران در مورد لزوم نابودی اسرائیل گفت که حکومت ایران پس از توافق هسته‌ای احتمالی نیز قصد تبدیل به حکومتی خوب در خاورمیانه را ندارد.


اوباما اکنون نگران آینده است

روزنامه واشنگتن پست نوشت: با وجود حس شادی که پس از دستیابی به چارچوب توافق در کاخ سفید ایجاد شده، اوباما اکنون نگران آینده است.

این روزنامه نوشت: شکاف های بزرگی در چارچوب توافق وجود دارد و هنوز جزئیات زیادی باقی مانده اند که باید روشن شوند و مقامات آمریکایی هنوز درمورد اینکه توافق حقیقتا نهایی شده است، اطمینان ندارند.

به نوشته واشنگتن پست، تعامل با کنگره هم مانند همیشه برای دولت اوباما مانند کابوس است. اوباما به فرمولی نیاز دارد که به نمایندگان کنگره اجازه دهد انعطاف ناپذیری خود را به نتانیاهو نشان دهند و در عین حال به توافقی که بسیاری معتقدند توافق خوبی است آسیبی نرسانند.

این در حالیست که خبرگزاری رویترز در گزارشی از واشنگتن نوشت: دموکرات های آمریکا در حال پیوستن به جمهوریخواهان در حمایت از لایحه ای هستند که به کنگره امکان می دهد کاهش تحریمها علیه رژیم ایران را تصویب یا رد کند. آنها همچنین در حال نزدیک شدن به تشکیل یک اکثریت ضد وتو هستند که اوباما می گوید می تواند باعث تضعیف مرحله حساس نهایی مذاکرات شود.

از سوی دیگر جان بینر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا طی بیانیه‌ ای، توافق هسته ای با رژیم ایران را تهدیدی برای صلح و امنیت جهان خوانده است.

وی در این بیانیه گفته است: رژیم ایران همواره یک چشم داشت جاه ‌طلبانه درازمدت در منطقه و در حقیقت در کل جهان برای صدور انقلاب خود داشته است. پس از طفره رفتن های مکرر از پاسخگویی به بازرسان بین‌المللی تا این تاریخ، کسی نباید این توهم را داشته باشد که بازرسی ها و تأییدیه ‌های بازرسان بین‌المللی خدشه ‌ناپذیر است.




سام April 8, 2015 11:23 PM

با درود:اوباما و شرکای اروپایش برای آنکه بتوانند ناجی نوکرسرسپرده خود (جمهوری اسلامی) باشند برای راضی نگاه داشتن افکارعمومی جهان ناگزیرهستنند ابتدا اذهان عمومی مردم خود را آماده پذیرش به اجرا گذاردن نقشه های پلید از پیش طراحی شده خود نمایند و سپس برنامه های دومینورگونه در راستای جغرافیای سیاسی در زیرلوای گسترش دمکراسی درجهان به اهداف نامشروعی که در۳۶ سال پیش شاهنشاه آریامهر هم بدان اشاره داشتنند مردم جهان را اسیر خواسته های کثیف خود کنند آقای اوباما و دوستان اروپایشان زمانی نقشه های اهریمنی یشان بر باد رفته خواهند دید که دیگر دیرشده زیرا در نهایت مردم ایران با هوش و درایتشان خواهند تونست نوکران اشغالگر و ترورییت حاکم بر کشورشان را سرنگون کنند وسپس با آزادی کامل حکومت خود را انتخاب نمایند پاینده ایران

گزارش یا اعتراض به این نظر


چولاق April 11, 2015 07:41 AM

اقای اوباما از قدیم گفتن سیب سرخ نصیب دست چولاقه ولی افسوس دو ریالی ات دیر خواهد افتاد که با چه چولاق دست وپای خرفتی آدم کشی معامله میکنی؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: