به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 23 فروردین ماه 1394 = 12-04 2015

خبرگزاری فارس: ارتباط گروگان آمریکايی با «سیا»

خبرگزاری فارس: سی و یکم تیرماه سال 93 بود که جیسون رضائیان به همراه همسرش در تهران دستگیر شد. این فرد که به گفته معاون اول قوه‌قضائیه به اتهام مسائل امنیتی در بازداشت به سر می‌برد از سوی رسانه‌های غربی به عنوان خبرنگار روزنامه واشنگتن پست معرفی شد.

دستگیری یک خبرنگار آمریکایی در ایران در همان روزهای اول توانست جنجال زیادی ایجاد کند و حتی آمریکا در مذاکرات هسته‌ای نیز خواستار آزادی وی شد. اما در این میان کسی به این سؤال پاسخ نداد که چرا «جیسون» برای آمریکایی‌ها اهمیت دارد؟

فروش اطلاعات اقتصادی و صنعتی ایران به سیا در شرایط تحریم دقیقا مصداق فروش آذوقه به دشمن در شرایط جنگ را پیدا می‌کند و این تنها نمونه‌ای از جاسوسی آقای خبرنگار بود!



امید April 12, 2015 01:37 PM

آخه کودن کدوم اطلاعات اقتصادی و تجاری حتمن اسامی رانت خوران و اختلاس گران رو میگی که اونو بقال سر کوچه عمو اینام تو ایران داره ونیازی به جازوزی ! {جاسوسی}نیست خط گمراه کننده نده نادان

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: