مذاکرات هسته ای؛ گزارش تامل برانگیز منبع روسی
خبرگزاری اینترفاکس روسیه به نقل از منبعی آگاه گفته که احتمالاً مذاکرات جاری معاونان وزرای خارجه ۱+۵ در وین، ثمری نخواهد داشت.
به گزارش فارس، طی دو روز گذشته هیات جمهوری اسلامی در وین با نماینده اتحادیه اروپا و مذاکره کنندگان آمریکایی دیدارهایی برگزار کردهاند.
پیش از این هم عباس عراقچی معاون حقوقی و امور بینالملل وزارت خارجه به ریانووستی گفته بود که «مذاکرات پیش میرود اما به کندی.»
در هین حال سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ظریف و کری احتمالا روز دوشنبه در نیویورک با هم دیدار خواهند کرد.
این سخنگو در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید برخی سناتورهای جمهوریخواه به دنبال ایجاد اصلاحاتی در طرح نظارت کنگره بر توافق هسته ای و تقویت آن هستند که در صورت تحقق، توافق احتمالی آتی آن را با مخاطراتی روبرو می کند، نظر شما چیست؟ گفت: تنها پاسخی که می توانم بدهم این است که در این باره به رایزنی های خود با آنها ادامه خواهیم داد.
این در حالیست که روزنامه آمریکايی وال استريت ژورنال نوشته: خوشبينی به توافق هسته ای به معنی زندگی در رؤياها است.