به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 20 اردیبهشت ماه 1394 = 10-05 2015

کتاب‌هایی که نمایشگاه کتاب را تکان داد

در میان پرفروش‌ترین کتاب‌های ۳ روز ابتدایی نمایشگاه کتاب، کتبی به چشم می‌آید که موضوعات مختلفی را در خود دارد و این نشان از تنوع مخاطبان نمایشگاه کتاب دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرفروش شدن عنوانی است که می‌تواند در میزان استقبال مخاطبان به یک کتاب موثر باشد و خوانندگان را ترغیب کند تا به مطالعه و تهیه کتاب اقدام کنند.

از همین رو در روزهای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به سراغ ناشران رفتیم تا از پرفروش‌ترین آثارشان در 3 روز ابتدایی برگزاری نمایشگاه باخبر شویم تا خوانندگان و مراجعه کنندگان نیز نسبت به آثار پرفروش آشنایی پیدا کنند.

کتاب «زخم داوود» که سوزان ابوالهوی آن را نوشته و فاطمه هاشم‌نژاد آن را به فارسی برگردانده را انتشارات آرما منتشر کرده است. این رمان داستان اشغال فلسطین و جنایت‌های رژیم صهیونیستی را روایت کرده است. این کتاب در غرفه نشر آرما پرفروش شده است.

*داعش و گروه‌های تکفیری کتاب‌ها را پرفروش کردند

یکی از موضوعاتی که کتب بسیاری در مورد آن امسال به نمایشگاه کتاب آمده، داعش و گروه‌های تکفیری است و کتاب‌های مختلفی را ناشران با خود به نمایشگاه آورده‌اند. «پرچم‌های سیاه»، «پسران دوزخ فرزندان قابیل»، «شام برفی» از جمله آثاری است که در نمایشگاه کتاب پرفروش شده‌اند.

«با دست‌های خالی» و «حضرت یار» کتاب‌هایی هستند که در غرفه یازهرا (س) پرفروش شده‌اند. «حضرت یار» حاوی خاطرات خود گفته رهبر انقلاب است و «با دست‌های خالی» نیز خاطراتی است از پدر موشکی ایرات که مهدی بختیاری آن‌ها را گردآوری کرده است.

«پنجشنبه فیروز‌ه‌ای» جدیدترین اثر منتشر شده از سوی انتشارات کتاب نیستان است که در نمایشگاه کتاب پرفروش‌ترین اثر این ناشر بوده است. نویسنده این اثر سارا عرفانی بوده است.

«از آخر مجلس» مجموعه سروده‌های میلاد عرفان‌پور که انتشارات شهرستان ادب منتشر کرده در غرفه این ناشر مورد توجه بوده است. عنوان این کتاب از مصرع یکی از سروده‌های این شاعر انتخاب شده که مورد توجه رهبر انقلاب بوده است.

«بازگشت از نیمه راه» که علی الفت‌پور آن را تالیف کرده کتابی است که به بررسی جریان‌ها و زندگی‌نامه شخصیت‌هایی پرداخته که طی 35 سال گذشته به منتقدان جدی رهبر جمهوری اسلامی تبدیل شده‌اند. این کتاب در غرفه موسسه شهید کاظمی پرفروش بوده در حالی که این کتاب به صورت ناشر مولف منتشر شده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: