توئیت کری پس از دیدار با روس ها در مسکو
خبرگزاری رویتر گزارش داد: جان کری وزیر امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به منظور بررسی تمایل روسیه به محدود کردن دخالت خود در اوکراین و حمایت مسکو از بشار اسد رئیس جمهور سوریه و پرونده هسته ای رژیم ایران، با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار کرد.
جان کری در پیامی در توئیتر خود نوشت: بحث های صریحی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور و سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در باره مسائل کلیدی مانند مذاکرات هسته ای رژیم ایران، بحران سوریه و اوکراین داشتیم.
همزمان، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد گفتگوهای امروز به روسیه و آمریکا کمک کرد بهتر یکدیگر را درک کنند.
رویتر نوشت: در حالی که هنوز هیچ نشانه روشنی از تغییر نظر روسیه در مورد اوکراین یا سوریه وجود ندارد، مقامات آمریکایی امیدوارند شکست های اخیر نیروهای اسد موضع روسیه را تغییر دهد.
یک مقام ارشد آمریکایی همچنین گفت دیدار با پوتین به منظور گفتگو در مورد مذاکرات هسته ای رژیم ایران مهم است.
ادامه مذاکرات هستهای در فضایی سنگین
خبرگزاری فرانسه در گزارشی از وین نوشت: در شرایطی که مذاکرات درباره برنامه هستهای رژیم ایران در وین در فضایی سنگین ناشی از تصویب حق نظارت کنگره آمریکا بر متن توافق نهایی احتمالی از سرگرفته شده است، عباس عراقچی عضو تیم مذاکره کننده هستهای جمهوری اسلامی امروز اعلام کرد: ما همچنان به توافق جامع هستهای اميدواریم.
این دیپلمات رژیم ایران از وین به تلویزیون دولتی ایران گفت: عوامل زیادی در داخل و خارج سالن مذاکرات می توانند مانع توافق شوند، اما به رغم همه اینها، ما به مذاکره ادامه می دهیم و امیدواریم که تا پیش از مهلت تعیین شده به توافق برسیم.
این اظهارات در حالی بیان می شود که نهایی کردن یک توافق هسته ای با رژیم ایران، با تصویب قانونی در سنای آمریکا که باراک اوباما رئیس جمهور را مجبور می کند هرگونه توافق قطعی را تحویل کنگره دهد، حساستر شده است.