به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 22 اردیبهشت ماه 1394 = 12-05 2015

تجمع اعتراض‌آمیز کارکنان سازمان محیط زیست

در حالی‌ که امروز معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست به ملاقات علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی رفته است کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست در اعتراض به سوءمدیریت ابتکار و مدیران میانی سازمان، تجمع کردند.

به گزارش فارس، تجمع اعتراض آمیز بیش از 100 نفر از کارکنان زن و مرد سازمان حفاظت محیط زیست صبح امروز در مقابل ساختمان مرکزی این سازمان در پارک پردیسان آغاز شد.

این کارمندان با شعار «ابتکار ابتکار حمایت حمایت»، و با پلاکاردهای «مسئولان پاسخ پاسخ» و «سکوت ما بلند تر از فریاد ماست» به سوء مدیریت ابتکار ، مجابی (معاونت توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس) و مدیران این سازمان اعتراض کردند.

عملکرد ضعیف مدیران سازمان در مشکلات و مسائل زیست محیطی کشور و سوءمدیریت ابتکار و مدیران میانی و عدم رسیدگی به وضعیت معیشت کارمندان این سازمان از جمله دلایل اعتراض تجمع کنندگان است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: