به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 25 تیر ماه 1394 = 16-07 2015

آقای ظریف: نمی دانم چرا کسی گوش نمی دهد!

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه رژیم ایران در گفتگو با نشریه نیویورکر گفته: آمریکا بهتر است زبان زور و تهدید را کنار بگذارد.

آقای ظریف در این گفتگو در پاسخ به این سئوال که آیا این امکان وجود دارد که همکاری و بحثی با آمریکا بر سر مشکلاتی که دارید صورت بدهید؟ گفت: این محکی برای ماست که ببینیم آیا آمریکا آماده رویارویی با واقعیت هاست یا نه، اینکه می تواند زبان زور و تهدید را کنار بگذارد.

وی افزود: اگر یک کشور به صورت روزانه بگوید که همه گزینه ها روی میز است، به این معناست که آنان دارند تهدید می کنند. من این را مرتب تکرار می کنم، ولی نمی دانم چرا کسی گوش نمی دهد.




amir July 16, 2015 01:45 PM

ظریف مگر کوری ؟ کدام گوش؟ از بیت رهبر تا طلبه تازه کار قمی همه گوشها زیر عمامه سیاه وسفید کاملا اکبند شده حتی نعره مرگ ملت بر انها اثر ندارد اما چشم ها باز دستها باز دلار می بینند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: