به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 30 تیر ماه 1394 = 21-07 2015

چرا حکومت ایران برای دولت آمریکا، کوبا نیست؟

سخنگوی کاخ سفید در واکنش به تهدید نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد عدم تصویب توافق هسته ای وین به دلیل محدودیت‌های اعمال شده بر برنامه موشکی رژیم ایران گفت: قطعنامه‌ای که نوشته شده باید اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، وی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: اگر روزی رژیم ایران از تعهدات ذیل توافق با ۱+۵ شانه خالی کند، آنگاه آمریکا و جامعه جهانی برای پاسخ به این فریبکاری آنها، در وضعیت بهتری نسبت به امروز قرار خواهند داشت.

با توجه به از سرگیری روابط سیاسی کوبا و آمریکا که روز دوشنبه رسما آغاز شد، یکی از خبرنگاران در مورد امکان از سرگیری روابط آمریکا با رژیم ایران پرسید.

سخنگوی کاخ سفید در پاسخ گفت: رئیس‌جمهور اوباما خطی شفاف بین روابط با کوبا و رابطه با رژیم ایران کشیده است. نگرش رئیس جمهور به رابطه با رژیم ایران نسبت به نگرش وی به رابطه با کوبا، بسیار متفاوت است .

وی افزود: ما نسبت به رفتار رژیم ایران نگرانی‌های جدی داریم، رژیم ایران از تروریسم حمایت می ‌کند و در خاورمیانه، جنگ‌های نیابتی به راه انداخته است. به همین دلیل است که می گوئیم توافق هسته ای با رژیم ایران، سبب رفع نگرانی های ما درباره اين رژیم نمی شود.



نسل بیدار July 21, 2015 09:41 AM

چرا حکومت ایران برای دولت آمریکا، کوبا نیست؟

برای اینکه آمریکایی‌‌ها می‌‌دانند چه دیوانه‌ای را در ۱۳۵۷ در ایران بر سر کار آورده‌اند * و برای اینکه کوبا بدنبال صادر کردن جنون خود به جهان نیست *

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: