به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 4 مرداد ماه 1394 = 26-07 2015

تهدید بهائیان با شعار “مرگ بر بهایی"+عکس

خبرگزاری هرانا – عوامل نامشخص با درج شعار “مرگ بر بهایی” روی دیوار خانه یک شهروند بهایی در تهران (عکس زیر) این خانواده را تهدید کردند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این شعار تهدید آمیز شامگاه شنبه سوم مرداد ماه بر روی دیوار خانواده بهایی اقدسی واقع در خیابان سازمان برنامه در غرب تهران درج شده است.

به گفته خانواده اقدسی این اولین بار است که چنین اتفاقی برای آن ها می افتد و عوامل این اقدام هنوز شناسایی نشده است.

نوشتن شعارهای تهدیدآمیز علیه بهائیان موضوع چندان تازه ای نیست و اغلب حتی از تریبون های رسمی و تلویزیون و فتاوای برخی مراجع تقلید نیز تکرار می شود و نیروهای امنیتی و قضایی نیز تاکنون علیه این نفرت پراکنی ها اقدام خاصی انجام نداده اند.

*************************************************



Salim fani July 26, 2015 11:57 AM

این باورمندان به دین مبین خواستار مرگ همه دنیا هستند، در درجه اول خواستار مرگ غیر مسلمانان هستند، بعدا شیعه خواستار مرگ سنی و بالعکس، و شیعه خواستار مرگ مجاهدین و ووووو احتمالن اگر قدرت داشته باشند تنها یک نفر باقی میماند که آنهم از تنهایی می میرد، والسلام و دنیا تمام! !

گزارش یا اعتراض به این نظر


Someone July 26, 2015 11:40 PM

خوب شد انقلاب شد تا مردم حقیقت شیعه را ببینند خاک بر سر ما با این نظام متحجر و با این ملت عقب افتاده بعد این حرام زاده ها هر جا کم میارند خودشان را به کوروش و داریوش وصل میکنند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: