جنگ احد و تجربه از پشت خنجر خوردن ولی فقیه
امام جمعه مشهد گفت: موقعیت امروز کشور ما مانند موقعیت راهبردی جنگ احد است
به گزارش فارس، سیداحمد علم الهدی در نماز جمعه مشهد گفت: امروز مصادف است با سالگرد جنگ احد، این جنگ یک تجربه راهبردی دارد و آن از پشت خنجر خوردن است که گرفتار مسلمان ها شد، همچنین کفار قریش با تجربه ای که از جنگ بدر داشتند فرار کردند لذا لشکر قریش وقتی شکست خورد عده ای از دیدبان هایی که پیامبر آنها را منصوب کرده بود گفتند قریش شکست خورده و بروید غنایم را جمع آوری کنید و مسلمان ها خود را در محاصره دشمن دیدند و عده ای به شهادت رسیدند و پیامبر به همراه حضرت علی (ع) در محاصره دشمن ماندند.
علم الهدی خاطر نشان کرد: این جنگ اثر بدی داشت و آن شهادت حمزه سیدالشهدا بود و علت آن منفعت طلبی جریان دیده بانی بود و در آن لحظه به خود فکر می کردند که هم اکنون مشکل اقتصادی خود را رفع کنند.
وی با اشاره به اینکه دقیقا موقعیت امروز کشور ما مانند موقعیت راهبردی جنگ احد است، تاکید کرد: دیده بان های نظام ما حواسشان اگر فقط به سمت مسائل اقتصادی باشد خطرناک است لذا هم اکنون که توافق به امضا رسیده است نباید به یک باره دروازه کشور را باز کنند تا آدم های دزد، آدم کش و راهزن که صدها نمونه در تاریخ انقلاب از پشت خنجر زدند وارد کشور شوند و فرش قرمز برایشان پهن شود.