اندونزی ناپديد شدن هواپيمای مسافربری را تاييد کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از جاکارتا، مقامات اندونزی اعلام کردند یک هواپیمای خطوط هواپیمایی اندونزی با 54 سرنشین یکشنبه به سبب شرایط نامساعد جوی بر فراز یک منطقه کوهستانی در استان شرقی پاپوا تماس خود را با کنترل هوایی از دست داد.
بخش های امدادی در شبکه اجتماعی توییتر اعلام کردند هواپیمای ای تی آر 300-42 شرکت هواپیمایی تیرگانا ایر پس از برخاستن از فرودگاه سنتانی در
جایاپورا مرکز استان ، دقیقا پیش از ساعت 15 به وقت محلی ( شش به وقت گرینویچ ) تماس خود را با برج مراقبت از دست داد.
این هواپیمای دو موتوره حامل 44 بزرگسال ، پنج کودک و پنج خدمه بود.
مقصد این هواپیما اوکیسبیل Oksibil، بود . اوکسیبیل ، منطقه ای کوهستانی بسیار دورافتاده ای است که فقط با هواپیما و همین پرواز قابل دسترس است ، این مسیر با پرواز حدود 45 دقیقه زمان می برد.
خدمات امدادی افزود این هواپیما تا زمان ناپدید شدن حدود 30 دقیقه پرواز کرده بود.
کاپیتان بنی سوماریانتو مدیر عملیات تریگانا ایر در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت خدمه حدود 10 دقیقه قبل از ساعت پیش بینی شده برای فرود با برج مراقبت تماس گرفته بود.
اما این هواپیما هرگز به مقصد نرسید و این شرکت هواپیمای دیگری را برای جستجوی آن اعزام کرد .
کاپیتان سوماریانتو افزود اما شرایط جوی بسیار نامساعد بود و هواپیمای اعزامی نتوانست این هواپیما را پیدا کنند و بازگشت .
وی افزود:« این شرکت هواپیمایی گمان می کند مشکل شرایط نامساعد جوی برای این هواپیما به وجود آمده باشد و این هواپیما بار اضافی نداشت.»
سخنگوی وزارت حمل و نقل اندونزی نیز تایید کرد این هواپیما هرگونه تماس با ماموران مراقبت پرواز را از دست داده است .
وی گفت :« ما نمی دانیم چه اتفاقی برای این هواپیما افتاده است و ما با مقامات محلی هماهنگ هستیم .»