به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 5 مهر ماه 1394 = 27-09 2015

ایران؛ افزايش مرگ و مير زنان معتاد

قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد‌مخدر با اشاره به افزايش 30 درصدي آمار مرگ‌و‌مير زنان معتاد در سال‌هاي اخير، خاطرنشان کرد: در شش ماهه امسال نيز اين آمار پنج درصد افزايش داشته است.

به گزارش ايسنا، عليرضا جزيني در مراسم آغاز سال تحصيلي جديد که ديروز در يکي از هنرستان‌هاي دخترانه منطقه قلهک برگزار شد، تعداد معتادان کشور را يک ميليون و 325 هزار نفر عنوان کرد و گفت: 26 درصد از اين افراد که کمتر از 35 سال سن دارند به مواد‌مخدر صنعتي اعتياد دارند

وي از انهدام 100 کارگاه توليد مخدر شيشه و کشف يک تن مخدر صنعتي شيشه در شش ماهه امسال خبر داد و گفت: در شش ماهه امسال 300 تن انواع مواد‌مخدر و سه ميليون قرص روانگردان کشف و ضبط شده است.

جزيني همچنين از انهدام 100 کارگاه و آشپزخانه توليد شيشه و مواد‌مخدر صنعتي خبر داد و گفت: در نيمه نخست امسال يک تن مخدر صنعتي شيشه کشف و ضبط شده است.

وي با اشاره به اين ادعا که برخي مي‌گويند يک‌بار مصرف اين مواد ايرادي ندارد، اظهار کرد: مواد‌مخدر صنعتي به گونه‌اي هستند که فرد با يک بار مصرف به آن معتاد مي‌شود. بنابراين به هيچ عنوان حتي براي يک بار نيز نبايد چنين موادي را مصرف کرد.

قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد‌مخدر با اشاره به همکاري ميان مجموعه تحت امرش با آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در دو سال اخير برخي از موضوعات مرتبط با گرايش مواد‌مخدر را در کتاب‌هاي درسي آورده‌ايم اما اين کافي نيست و معلمان و مربيان نقش ويژه‌اي در ارائه آموزش به دانش‌آموزان دارند.

جزيني با اشاره به ديگر اقدامات انجام شده از سوي ستاد مبارزه با مواد‌مخدر براي کاهش گرايش مصرف مواد‌مخدر، گفت: همچنين بنا شده تا ترانه‌هايي با هدف توانمندسازي جوانان براي دادن پاسخ رد به اعتياد تنظيم، ساخته و منتشر شود.

وي خطاب به دختران حاضر در اين مدرسه گفت: ممکن است در آرايشگاه‌ها و سالن‌هاي ورزشي به بهانه لاغري يا افزايش تمرکز يا يادگيري، شما را به استفاده از اين مواد ترغيب کنند در حالي که شما نبايد چنين صحبت‌هايي را باور کرده و بايد پاسخ رد به آن بدهيد.

جزيني رفتار خشونت‌آميز، انزوا، افسردگي، افت تحصيلي و مواردي از اين دست را از جمله علائمي دانست که از نشانه‌هاي گرايش دانش‌آموزان به مواد‌مخدر است.

وي با بيان اينکه سالانه 80 تن مواد‌مخدر صنعتي در کشور مصرف مي‌شود، گفت: اين در حالي است که هيچ پروتکل درماني در اين خصوص نداريم.

جزيني همچنين از افزايش قيمت مخدر صنعتي شيشه از 20 به 80 ميليون تومان خبر داد و گفت: همين افزايش قيمت شيشه باعث کاهش توليد شده است. قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد‌مخدر با هشدار نسبت به مصرف ترامادول و ريتالين، اظهار کرد: بعضي‌ از سودجويان ادعا مي‌کنند که اين قرص‌ها باعث افزايش تمرکز مي‌شود اما در حقيقت اعتياد تنها دستاورد اين قرص‌هاست.




amir September 27, 2015 04:35 PM

بدون هیچ شک و شبهه ای هدف خمود نمودن ملتی است که وابسته
لقمه نانی باشند و سرتا پا آدمکی بی اراده و بی تفاوت به آنچه که
در اطراف و اکناف آنها در گذر است
وای بر روزگار ملت ایران که در آغاز نادبودیست

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: