به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 7 مهر ماه 1394 = 29-09 2015

عدم کنترل خشم، مهم‌ترین عامل افزایش جرائم

ایلنا: سخنگوی نیروی انتظامی گفت: مطالعات پلیس نشان می‌دهد که عدم کنترل خشم در افراد مهم‌ترین عامل افزایش خشونت و جرم در کشور است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار سعید منتظرالمهدی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سوالی درباره علت افزایش جرائم در کشور گفت: رسیدگی به این مسئله و بررسی دلایل افزایش جرائم در کشور برعهده پلیس نیست، اما با این وجود مرکز مطالعات پلیس این مسئله را مورد بررسی قرار داده و دلایل متعددی برای آن بیان کرده است که مهم‌ترین دلیل، عدم کنترل خشم در افراد است.

وی افزود: شاهد این هستیم که درگیری‌های کوچک منجر به فوت یکی از طرفین دعوا می‌شود و این مسئله به این دلیل است که فرد نمی‌تواند خشم خود را کنترل کند.

سخنگوی نیروی انتظامی گفت: باید به دنبال ایجاد راهکارهایی برای کنترل خشم در بین افراد باشیم و در این مسئله روان‌شناسان و کار‌شناسان باید به میدان بیایند و روش‌های علمی ارائه دهند.



amir September 29, 2015 04:41 PM

تنگ خلقی ملت ناشی از وجود شما موجودات ولگرد و غارتگر
میباشد ببین چگونه سیل ویرانگر سونامی این مردم میرود تا اساس
و بنیاد شمارا نابود و منهدم کند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: