به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 8 مهر ماه 1394 = 30-09 2015

نگرانی از فروپاشی احتمالی کره شمالی

یک موسسه پژوهشی آمریکایی اعلام کرد: برای مقابله با عواقب فروپاشی احتمالی کره شمالی، 150 هزار نیروی نظامی اضافی در منطقه نیاز است تا امنیت سلاح های هسته ای و دیگر سلاح های کشتار جمعی این کشور را تامین کند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، در گزارش این موسسه پژوهشی با عنوان «ایجاد ارتشی که ما نیاز داریم» آمده است: کره شمالی ممکن است بر اثر جنگ یا شکست برنامه های اقتصادی دولت سقوط کند و اینجاست که نگرانی از کشف سلاح های کشتار جمعی به ویژه سلاح هسته ای و نگهداری آن در جای امن گریبانگیر آمریکا می شود.

در صورت وقوع چنین رویدادی، بزرگ ترین مسوولیت بر دوش آمریکا خواهد بود تا این سلاح ها را از بین ببرد و تخمین گروه کارشناسی این است که آمریکا برای این عملیات باید 150 هزار نیروی نظامی اضافی در منطقه آسیا و اقیانوسیه مستقر کند.

در حال حاضر 28 هزار و 500 نیروی نظامی آمریکا برای جلوگیری از تهدیدات کره شمالی در کره جنوبی مستقر هستند و با اینکه این دو کشور پس از جنگ 53-1950 در آتش بس به سر می برند اما معاهده صلحی بین این دو امضا نشده از این رو از نظر فنی جنگ در شبه جزیره کره ادامه دارد.

آمریکا در نظر دارد تا سال 2019 و به دلیل محدودیت های منابع مالی تعداد سربازان خود در شرق آسیا را از 49 هزار به 42 هزار نفر کاهش دهد اما این گروه کارشناسی عقیده دارند که باید برای مقابله با تهدیداتی از این قبیل این تعداد تا 545 هزار نفر افزایش یابد.

این موسسه پژوهشی که به نام آن اشاره ای نشده است اعلام کرد: در حال حاضر آمریکا و کره جنوبی بر روی آزمایش هسته ای و موشک های بالستیک کره شمالی متمرکز شده اند در حالی که باید بر روی قابلیت های توپخانه ای و ضدحمله ای این کشور دقت بیشتری کنند.

برپایه این گزارش، کره شمالی بیش از 13 هزار جنگ افزار توپخانه ای دارد که هشت هزار فقره آن توان پرتاب بمب تا 100 مایلی داخل خاک کره جنوبی و رسیدن به تاسیسات زیرزمینی این کشور را دارد و در کنار آن از توان پرتاب سلاح هسته ای و سلاح های شیمیایی نیز برخوردار است.

در این گزارش آمده است که هر چند کره شمالی برای حمله احتمالی به ژاپن و کره جنوبی از موشک های کوتاه برد خود استفاده می کند اما امکان استفاده از سلاح هسته ای علیه سئول نگرانی ها را بیشتر کرده است.

البته اینکه کره شمالی چگونه توانسته بمب اتمی مینیاتوری بسازد که توسط موشک دوربرد نیز قابل حمل است جای سئوال دارد. کارشناسان بر این نظرند که این کار از طریق آزمایش های اخیر این کشور و جداسازی اورانیوم و مونتاژ سلاح های ساخت 1956 آمریکا از جمله W-33 امکان پذیر شده است.

این گزارش افزود: این سلاح به حدی کوچک است که از یک خمپاره هشت اینچی قابل شلیک است و اگر پیونگ یانگ این سلاح را ساخته باشد در آن صورت سئول در معرض حمله هسته ای از طریق آتش توپخانه قرار خواهد داشت.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: