به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 24 مهر ماه 1394 = 16-10 2015

کرانه باختری؛ پرتاب کوکتل مولوتوف به مکان مذهبی

پرتاب بطري‌هاي آتش زا به سوي يک مکان يهوديان در نابلس

به گزارش خبرگزاری فرانسه از نابلس، فلسطینیان بامداد روز جمعه مکانی متعلق به یهودیان را در نابلس واقع در شمال کرانه باختری به آتش کشیدند.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی به آتش کشیدن این مکان مقدس متعلق به یهودیان را محکوم کرد.

به گفته پلیس فلسطینی، دهها فلسطینی بامداد امروز بسوی مقبره یوسف که در گذشته هم منشا تنش‌های شدید بین اسرائیلی ها و فلسطینیان بود، بطری‌های آتش‌زا پرتاب کردند.

این حمله که خسارات سنگینی ببار آورد، در بحبوبه درگیریهای فلسطینیان و دولت اسرائیل روی داد. این درگیریها از دو هفته پیش آغاز شده و تاکنون 32 کشته و بیش از یک هزار زخمی در بین فلسطینیان و 7 کشته و دهها زخمی در بین اسرائیلی‌ها داشته است.

به اعتقاد یهودیان، این مقبره یوسف (پیامبر) یکی از 12 پسر حضرت یعقوب است، اما فلسطینیان معتقدند این مقبره متعلق به شیخی محلی است. این مکان در گذشته به خصوص در زمان انتفاضه دوم هم صحنه درگیریهای مرگباری بین دو طرف بود.


روز خشم مردمی در سرزمين هاي فلسطيني

دولت اسرائیل همزمان با روز خشم مردمی در سرزمین های فلسطینی، نیروهای خود را در نقاط مختلف مرز غزه به حال آماده باش در آورد.

ین اقدام در پی فراخوان گروه های فلسطینی برای نامگذاری امروز به نام "روز خشم مردمی" در سراسر سرزمین های فلسطینی و برگزاری تظاهرات های گسترده صورت گرفته است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: