بنغازی؛ بازجويی 11 ساعته از هیلاری کلينتون
هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین آمریکا روز پنجشنبه با بیان این که پیش تر مسئولیت حادثه کنسولگری این کشور در لیبی را پذیرفته است حدود ۱۱ ساعت در برابر نمایندگان جمهوریخواه کمیته تحقیق کنگره از عملکرد خود دفاع کرد.
به گزارش یورونیوز، در ۱۱ سپتامبر ۲۰۱۲ افراد مسلح به کنسولگری آمریکا در بنغازی حمله کردند و آن را آتش زدند. کریس استیونز، سفیر وقت آمریکا در لیبی و سه نفر از کارمندان آمریکایی کنسولگری در این حمله کشته شدند.
کمیته تحقیقاتی مجلس نمایندگان متشکل از ۷ نماینده جمهوریخواه و ۵ نماینده دمکرات از بیش از یک سال است که درباره این حمله تحقیق می کند.
خانم کلینتون، شاخص ترین چهره دموکرات ها برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ میلادی، در این جلسه پرسش و پاسخ به رقبای سیاسی اش توصیه کرد تا منافع ملی را مقدم بر سیاست بدانند.
پیتر روسکام، نماینده جمهوریخواه ایالت ایلینوی خطاب به خانم کلینتون گفت:« دو سفیر شما چندین، چندین درخواست از شما کردند اما برخورد شما با درخواست آنان این بود: این نماینده جمهوریخواه در این هنگام برگه های کاغذی را که در دست داشت از وسط پاره کرد.
هیلاری کلینتون در پاسخ اذعان کرد که درخواست های امنیتی کنسولگری آمریکا در بنغازی تامین نشده بود.