بازیکن خارجی فوتبال که فارسی فحش می دهد
به گزارش تابناک، دروازه بان خارجی که گفته می شود به زبان فارسی فحاشی می کند، گلر تیم خصوصی شده راهآهن است. وقتی خبرنگاران درباره صحت و سقم این موضوع با سرپرست تیم راه آهن همکلام شدند، او از بیخ و بن ماجرا را تکذیب می کند.
منوچهری گفت:چنین چیزی صحت ندارد و اصلاً فحشهای فارسی بلد نیست و اگر بلد باشد هم از چنین کلماتی هم استفاده نمیکند.
به هرحال این عضو باشگاه راه آهن نمی تواند مرجع مناسب و بی طرفی برای سنجش صحت این گلایه بازیکنان حریف باشد و شاید باید منتظر لب خوانی های خاص فردوسی پوردر برنامه ۹۰ باشیم.
در فوتبال ایران که روز به روز چارچوب های اخلاقی زیرپا گذاشته می شوند و حواشی عجیب و غریب زیادی به گوش می رسد، این یکی چندان شگفت آور .نیست که یک بازیکن خارجی به محض ورود به لیگ ایران، چنین تعلیمات زشتی را بیاموزد.