به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 11 آبان ماه 1394 = 02-11 2015

پارازیت روی خط سازمان حفاظت محیط زیست

بهانه هایی برای حذف معصومه ابتکار؛
پارازیت روی خط سازمان حفاظت محیط زیست

روزنامه ابتکار: ماسک هایی که بر صورت زده شد و خس خس سینه هایی که تمامی مردم اهواز و خوزستان و استان های غرب و جنوب غرب را با خود همراه کرد، تمامی هجمه ها را به سمت رییس سازمان حفاظت از محیط زیست روانه کرد. هجمه هایی که گاهی حالت سوگیرانه صرف به خود می گرفت و لبخند همیشگی بانوی سبز را تلخ تر از پیش می کرد. گاه باید، نگاه مان را از محدوده دریچه دید خودمان وسیع تر کنیم. هجمه هایی که از خشکی تالاب ها گرفته تا دریاچه ارومیه و آتش سوزی جنگل ها و ... همه را در قامت یک سازمان می بینیم آن هم سازمان حفاظت از طلای سبز کشورمان. این بار، صحبت بر سر فشارهایی است که به سمت و سوی دکتر معصومه ابتکار وارد آمده است. فشارهایی که از شانتاژ خبری گرفته تا تجمع کارکنان و غیره و غیره را با خود به همراه دارد.
پایان خوش فسیل های مراغه
همین امر باعث شد که معاون رییس جمهوری، پس از تمامی رفت و آمدهای خبری، نشستی را با حضور گروه مدیران رسانه و دانشجویان علوم سیاسی برگزار کرده و دو خبر خوش محیط زیستی دولت را به مردم برساند. وی در این جلسه، از بازپس گیری فسیل های مراغه ابراز خرسندی می کند و می گوید: این فسیل‌ها متعلق به دوران‌های مختلف زمین‌شناسی است و از جمله ارزشمندترین فسیل‌های جهان است که پیش از پیروزی انقلاب برای مطالعه به آمریکا فرستاده شده بود و در دانشگاه هاروارد نگهداری می‌شد، ولی بنا به دلایلی بازپس‌گیری آن‌ها با مشکل مواجه شده بود. مناقشه محیط زیستی طولانی مدت ایران و آمریکا در خصوص استخراج، جمع آوری و کدگذاری نمونه های سایت فسیلی مراغه منجر به تنظیم و پیگیری شکایت ایران از آمریکا در دادگاه لاهه و طی روند حقوقی بسیار پیچیده و دشواری برای بازپس‌گیری این فسیل ها شد که خوشبختانه این موضوع پایان خوشی داشت. این فسیل ها به زودی به ایران آورده خواهند شد. در نظر داریم برای رونمایی از این فسیل ها، مراسمی با حضور محققان ایرانی و آمریکایی دانشگاه هاروارد برگزار کنیم. بخشی از فسیبل های بازپس گیری شده که طی هفته های آینده به ایران می رسد، به موزه تاریخ طبیعی و بخشی به مرکز تحقیقات فسیل شناسی مراغه انتقال پیدا خواهد کرد. تعداد این فسیل، 3000 عدد است. از این تعداد، 1500 فسیل برای بررسی و تحقیق به آمریکا فرستاده شده بود و 1500 فسیل نیز در موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی ایران حفظ و نگهداری شده است. به رغم اینکه سایت مراغه یکی از ارزشمندترین سایت‌های تحقیقات فسیلی است و در دولت هشتم اقدامات زیادی برای تبدیل شدن آن به یک مرکز تحقیقاتی صورت گرفته بود، متاسفانه سال ها با غفلت و بی توجهی مواجه شد ولی خوشبختانه در حال حاضر اقدامات جدیدی برای ایجاد این مرکز تحقیقاتی در حال پیگیری و انجام است. این فسیل‌ها می تواند مبنای کار مشترک تحقیقی میان دو کشور یا ایران و جامعه بین‌المللی باشد.
اهواز و بنزین یورو 4
خوزستان و اهواز، یادآور تمامی رفت و آمدهای گرد و غبارهایی است که روی سر و صورت و درون نفس جنوبی های این سرزمین، جا خوش کرده است. آلودگی هایی که تمام آن را نمی‌توان منتسب به سازمان محیط زیست دانست. ابتکار، از برنامه های دولت برای کاهش آلودگی هوا در این استان خبر می دهد. وی می گوید: برنامه ریزی نهایی برای انتقال و توزیع سوخت بنزین یورو 4 از ماه آینده در شهر اهواز صورت گرفته و توزیع بنزین یورو 4 هم آغاز شده است. یک ماه زمان لازم است که بنزین یورو 4 در سراسر اهواز توزیع شود. به دلیل عدم برخورداری از زیرساخت های مناسب در حوزه پالایشگاهی تا کنون توزیع بنزین یورو 4 در اهواز مقدور نبود و اکنون با تلاش بسیار این امکان میسر شده است. این در حالی است که توزیع گازوئیل یورو 4 در اهواز، همچون گذشته ادامه خواهد داشت. با حذف بنزین آلوده پتروشیمی در کشور و تلاش و همراهی وزیر نفت و مجموعه های مرتبط به ویژه پالایشگاه ها، تا کنون کلانشهرهای بسیاری از بنزین یورو 4 برخوردار شده اند. به زودی سراسر کشور از بنزین یورو 4 استاندارد بهره‌مند می شوند.
پارازیت های سرطانزا
همه اینها در حالی است که خبرها از پی هم می آیند و می روند. یکی از همان خبرهایی که گهگاهی تلنگری می‌زند و می گذرد، تقلای پارازیت ها در هوای اطراف مان است. موردی که تنها یادآور سقط های جنین و سرطان هایی است که گریبانگیرمان می شود. در حالی که سازمان محیط زیست خود از سرطان زا بودن این پارازیت ها خبر می دهد و در صف حذف کنندگان آن قرار گرفته است. پیگیری ها تا رسیدن به نقطه مطلوب آغاز شد اما روند رو به جلوی کارها نشان می داد که در آینده نزدیک، مشکلات برطرف خواهد شد. اما این بار پارازیت ها به سمت سازمانی سبز نشانه رفته است که تمامی تلاش خود را برای از بین بردن گردها و غبارها و پارازیت ها و غیره و ذالک به کار برده است. تلاشی که همت همه سازمان های ذیربط را می طلبد اما...
حذف یا اتهام؟
تمام اینها نه به خاطر نگاه کاسبکارانه به فعالیت این سازمان بود. بلکه تنها برای برشمردن تعدادی از فعالیت های معاون رییس جمهوری در امور محیط زیست بود. با نگاهی اجمالی به تیترهای منتشره در یکی از رسانه ها می توان به خوبی به برخورد کاملا سوگیرانه پی برد. حذف یا اتهام؟ ابتکار فرزندان معاونانش را هم استخدام کرد+سند در تاریخ دهم آبان ماه- چرا همسر «ابتکار» باید رابط سازمان محیط زیست و وزارت نفت باشد؟ در تاریخ نهم آبان ماه- سیاسی‌کاری ابتکار به محیط زیست لطمه می‌زند/ عملکرد ابتکار از ابتدای دولت فعلی کاملاً سیاسی بود در تاریخ هشتم آبان ماه- گرفتاری‌های انتخاباتی خانم ابتکار وقتی برای پرداختن به محیط زیست نمی‌گذارد در تاریخ هفتم آبان ماه و در نهایت، جمله ای که به خیال حریفان، ضربه کاری بر پیکره فعالیت های معصومه ابتکار وارد کرده است: «در آینده شاهد بحران خواهیم بود.» نگاهی منفی گرایانه در جهت برکناری رییس سازمان حفاظت محیط زیست؟ یا پر کردن ستون اخبار خود؟ یا رسیدن به هدفی که دنبال می کنند؟ انتقاد برای حذف یا وارد آوردن اتهام؟



بی نام November 2, 2015 02:39 PM

پارازیت ها بی داد می کند کسی نیست که بداد مردم برسد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: