برخی در مجلس شیفته احمدی نژاد هستند
احمدي نژاد معروف به غير قابل پيش بيني بودن است و اينکه نزديکان وي بگويند او برنامهاي براي انتخابات ندارد قابل استناد نيست زيرا يکي از خصوصيات احمدي نژاد غيرقابل پيش بيني بودن است.
شمال نیوز: يک نماينده مجلس اعتقاد دارد که احتمال حضور احمدي نژاد در انتخابات رياست جمهوري دوازدهم زياد است.
به گزارش شمال نیوز، ايرج عبدي،دبير فراکسيون اصولگرايان رهروان ولايت مجلس شوراي اسلامي درمورد سخنان جوانفکر در مورد اينکه احمدي نژاد براي انتخابات برنامهاي ندارد به نامه گفت:آقاي احمدي نژاد معروف به غير قابل پيش بيني بودن است و اينکه نزديکان وي بگويند او برنامهاي براي انتخابات ندارد قابل استناد نيست زيرا يکي از خصوصيات احمدي نژاد غيرقابل پيش بيني بودن است.
وي اظهار داشت: احتمال اينکه احمدي نژاد در حوزه انتخابات فعاليت کند زياد است چون معمولا وقتي که افعال منفي به کار برده ميشود شيوه ديگري از سوي او در پيش گرفته ميشود.
عبدي در مورد نحوه فعاليت احمدي نژاد در انتخابات مجلس دهم نيز گفت:با توجه به سابقهاي که وي در هنگام رياست جمهوري در مجلس هشتم داشت دوستاني داشتند که علاقمند بودند در حوزه مجلس حضور داشته باشند و همين الان تعدادي از نمايندگاني که در مجلس حضور دارند به احمدي نژاد باور دارند و از کساني هستند که چه دردوران
رياست جمهوري وي و هم در دوران بعداز رياست جمهوري حمايت هاي جدي از وي دارند و شيفته او هستند و به نظر مي رسد با توجه به اين حمايت ها وي درانتخابات مجلس نيز فعاليت کند.
وي ادامه داد: اقدامات و سفرها و ملاقاتهايي که در حال حاضر احمدي نژاد و اطرافيان وي دارند و بحثهايي که در بعضي تريبون ها مي شود اين را مشخص مي کند که احمدي نژاد ميخواهد در انتخابات رياست جمهوري دوازدهم حضور يابد يعني ممکن است يا خودش در انتخابات حضور به هم رساند يا از افرادي حمايت کند.
دبير فراکسيون رهروان ولايت ادامه داد:البته با فضايي که در جامعه و در حوزه دانشگاهها و در توده هاي مردم مي بينم اين است که بعيد مي دانم احمدي نژاد مقبوليت قابل قبولي داشته باشد.