به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 21 آذر ماه 1394 = 12-12 2015

سوریه؛ چرا جان کری به مسکو سفر می کند؟

وزیر خارجه انگلستان طی بیانیه‌ ای اعلام کرد: در جریان گفتگوهای ریاض عربستان روزنه‌ای از نور برای پایان دادن به کابوس سوریه پیدا شد.

فیلیپ هاموند گفته: من به رهبران اپوزیسیون سوریه و میزبانان آنها، یعنی عربستان، به‌ خاطر گردهم آوردن یک گروه وسیع و فراگیر از اپوزیسیون تبریک می ‌گویم. من از تعهد کنفرانس ریاض به یک سوریه متحد و کثرت‌گرا و رد تروریسم در تمامی اشکال آن استقبال می‌ کنم.


رایزنی آمریکا و روسیه بر سر برکناری اسد

از سوی دیگر بنا‌ به اعلام کاخ سفید واشنگتن، وزیر خارجه آمریکا روز سه‌ شنبه در مسکو با مقامات روسیه در باره بحران سوریه گفتگو خواهد کرد.

در این باره یک مقام کاخ سفید ابراز امیدواری کرد که آمریکا و روسیه بر سر کناره‌ گیری بشار اسد از قدرت به توافق دست یابند.

به گفته این عضو تیم امنیت ملی کاخ سفید، دستیابی به توافق با روسیه بر سر کناره‌ گیری بشار اسد از قدرت کاملا محتمل است و اگر چنین احتمالی وجود نداشت، مذاکرات مسکو (سه شنبه آینده) برگزار نمی‌ شد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: