سوریه؛ سفر جان کری به مسکو/توصیه پوتین
وزیر امور خارجه آمریکا امروز با مقامات روسیه در مسکو در باره بحران سوریه و آینده بشار اسد گفتگو کرده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، هدف از سفر جان کری به مسکو کاهش اختلافات با روسیه بر سر بحران سوریه و به ویژه در مورد نقش بشار اسد در روند انتقال قدرت سیاسی در این کشور اعلام شده است.
جان کری پس از این دیدارها گفت: با وجود اختلافات می توانیم در بحث ها در باره بعضی مسایل پیشرفت هایی به دست آوریم.
این در حالیست که گفته می شود پوتین در دیدار با وزیر خارجه آمریکا به او توصیه کرده است که کمی استراحت کند!
به گزارش خبرآنلاین، پوتین به کری گفته است: من مرتبط در اخبار و تلویزیون می بینم که شما از این گوشه دنیا به آن گوشه می روید. شما به نظر خسته می رسید. بهتر است کمی استراحت کنید، بخوابید، این همه کار برای سلامتی شما خوب نیست.
"ترور مهره امنیتی پوتین"
در همین حال یک منبع اطلاعاتی در ایران از "ترور مهره امنیتی پوتین" در سواحل سوریه خبر داده است.
مشرق نیوز نزدیک به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی نوشت: چندی پیش یک دیپلمات روس در سواحل سوریه غرق می شود. پس از تحقیقات مشخص شد که دیپلمات غرق شده یکی از مهمترین مردان سایه در روسیه و جهان است.
وی ژنرال یوری ایوانوف (عکس بالا) معاون رئیس اطلاعات نظامی روسیه و یکی از نزدیکان پوتین است. گفته میشود وی در یک سفر محرمانه به سوریه رفته بود.