پوتین امکان مصالحه با ترکیه را رد کرد
رئیس جمهوری روسیه در کنفرانس خبری سالانه خود احتمال بهبود مناسبات با ترکیه را رد کرد. گمان زده میشود که تنش در مناسبات روسیه و ترکیه همچنان ادامه پیدا کند.
به گزارش دویچه وله، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه امروز در کنفرانس خبری سالانه خود در مسکو گفت که شانسی برای رفع تنش در روابط با آنکارا نمیبیند. او گفت که این احتمال با وجود سیاست رهبری فعلی ترکیه امکانپذیر نیست.
مناسبات دو کشور به دنبال سرنگونی جنگنده روسی در مرز ترکیه و سوریه در ماه گذشته میلادی به شدت رو به وخامت گذاشت. پوتین در کنفرانس امروز باردیگر ساقط کردن جنگندهی روسی را یک اقدام دشمنانه توصیف کرد و گفت که تحریم علیه ترکیه واکنشی درست بوده است: «ما مجبور بودیم برخی اقدامات دفاعی را در پیش بگیریم.»
رئیس جمهوری روسیه اضافه کرد که به همین دلیل نیز از نشست با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه خودداری کرده و به آزاد بودن سفر اتباع ترکیه به روسیه بدون اخذ ویزا پایان داده است.
از جمله تحریمهای روسیه علیه ترکیه، لغو پروازهای توریستی میان دو کشور است. شرکتهای روسی نیز از این پس اجازه استخدام شهروندان ترک را ندارند. روسیه همچنین از همه اتباع خود خواست که در صورت ضروری نبودن سفر به ترکیه از این کار خوددداری کنند.