به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 27 آذر ماه 1394 = 18-12 2015

اتهام تازه به رفسنجانی: طراحی یک حیله جدید

دیگربان: حسن فیروزآبادی٬ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح می‌گوید «حیله تازه» شورایی شدن رهبری «کلید شکستن استحکام داخلی ایران» است که پس از «کند شدن شمشیر فتنه» مطرح می‌شود.

آقای فیروزآبادی این مطالب را در پیامی و در واکنش به اظهارات تازه اکبر هاشمی رفسنجانی درباره امکان شورایی شدن رهبری جمهوری اسلامی مطرح کرده است.

این اظهارات هاشمی جنجال‌های تازه‌ای در فضای سیاسی ایران ایجاد کرده است.

فیروزآبادی گفته بعد از آنکه «تلاش‌های ناموفق مخالفان ولایت‌فقیه در حذف آن به سنگ خورد»٬ دشمنی آن‌ها با ولایت فقیه به کمک «نفوذی‌ها و یا نخبگان وابسته به آنان و تسلیم و استحاله‌شدگان انقلابی» در قالب حوادث ۱۸ تیر ۷۸ و سال ۸۸ خود را نشان داد.

وی افزوده «امروز که شمشیر فتنه کُند شده است، حیله جدیدی به نام شورا به کار گرفته می‌شود تا راهکار قانون اساسی برای شرایط اضطرار با طرح شورا در مجمع خبرگان، ولایت‌فقیه زنده، پویا و برقرار در کشور را بشکنند.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مردم هشدار داده که امروز «کلید شکستن استحکام داخلی اقتدار ایران اسلامی، واژه شورا است.»

به گفته وی٬ شورایی شدن رهبری را افرادی به کار می‌برند که «امامت فتنه‌گران در نماز جمعه {سال ۸۸ برای آنها} شیرین جلوه کرد و جمعی از اهالی فتنه به‌ صورت مختلط و با کفش پس از شعار علیه مقدسات مردم در صفوف نماز جمعه به آنان اقتدا کردند و سخنی نگفتند و علیه تندروان ساختارشکن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سکوت کردند.»

فیروزآبادی ادامه داده در صورت شورایی شدن رهبری در ایران «چند زبانی پیش خواهد آمد و استحکام وحدت در برابر آمریکا و صهیونیست و دشمنان استکباری و مرتجع، شکسته خواهد شد.»

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در تازه‌ترین اظهارات خود گفته «در قانون اساسی، رهبری را از اول شورایی نوشتند» و پس از درگذشت روح‌الله خمینی «آیت‌الله خامنه‌ای و من طرفدار رهبری شورایی بودیم.»



akbar December 18, 2015 08:55 PM

مگه طرف مردنیه که به فکر جانشین هستند
فیروز آبادی بد هم نیست برای رهبر
یه کم میخندیم

گزارش یا اعتراض به این نظر


freedom December 18, 2015 10:18 PM

این خرس گنده بیشتر نگران پول مفتی است که رهبر به جیب اش میریزه ؛
خدا میداند این خرس چطور فرمانده شده ، معمولا یک فرمانده ارتش باید یک فیزیک خوب داشته باشد ، نه مثل یک خرس ،
تمامه کسانی که کاسه داغ تر از اش شدند ، به فکر جیبشون هستند ،
یک مشت الاغ مفت خور که بیشتر از ۳۰ سال پول این ملت را مفت خوری میکنند ،
مرگ بر جمهوری اسلامی

گزارش یا اعتراض به این نظر


آرش مشايخي December 19, 2015 12:04 AM

بنظر ميرسد که حال خامنه اي بدليل بيماري سرطان خوب نيست و نزديک به مرگ است او مدتي است که در جمع صحبتي نکرده و رفسنجاني هم در جستجوي جانشيني يا شورايي براي او است که منافع خودش را حفظ و قدرت سياسي اش را افزايش دهد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: