به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 2 دی ماه 1394 = 23-12 2015

شبکه ملی اطلاعات از برنامه ششم حذف شد

مدیر دفتر فناوری‌های نوین مجلس شورای اسلامی گفت: در پیش‌نویس برنامه ششم توسعه دیگر شبکه ملی اطلاعات دیده نشده و بنابراین در بودجه سال ۹۵ که سال اول برنامه است اعتباری برای شبکه ملی اطلاعات نخواهد بود.

خبرگزاری فارس: شبکه ملی اطلاعات از برنامه ششم حذف شد/ تمرکز برنامه بر دولت الکترونیک است

مهدی فقیهی مدیر دفتر فناوری‌های نوین مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس درباره ویژگی‌های برنامه پیش‌نویس لایحه برنامه ششم توسعه 5 ساله کشور در بخش ICT، اظهار داشت: تمرکز برنامه ششم توسعه روی دولت الکترونیک و جنس برنامه از نوع تولید محتوا است.

وی ادامه داد: همچنین بندی راجع به آموزش و فرهنگ‌سازی IT نیز در برنامه ششم توسعه دیده شده است.

فقیهی افزود: تبصره‌ای نیز راجع به تجارت الکترونیک در برنامه ششم وجود دارد که تکلیف کرده که 30 درصد معاملات کالا و خدمات از طریق تجارت الکترونیکی انجام شود.

مدیر دفتر فناوری‌های نوین مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که چه تکلیفی درباره شبکه ملی اطلاعات در این برنامه دیده شده است، گفت: در این برنامه دیگر شبکه ملی اطلاعات دیده نشده است و بنابراین در بودجه سال 95 که سال اول برنامه است اعتباری برای شبکه ملی اطلاعات در نظر گرفته نخواهد شد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: