به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 2 اسفند ماه 1394 = 21-02 2016

شرایط پناهندگی به اروپا بازهم سخت تر می شود

وزرای کشور و امور خارجه اتریش از سران کشور های منطقه بالکان دعوت کردند تا پذیرش پناهنده به این کشور ها را به ۸۰ نفر در روز کاهش دهند.

به گزارش مهر، بر اساس این گزارش، وزرای کشور و امور خارجه اتریش روز یکشنبه در قالب بیانیه ای، از کشور های آلبانی، بلغارستان، کرواسی، مقدونیه، مونته نگرو، صربستان و اسلوانی دعوت کردند تا جهت کاهش پذیرش تعداد پناهجویان به روزانه کمتر از هشتاد نفر با یکدیگر به گفتگو بنشینند.

گفتنی است، بر اساس اعلام قبلی، از روز جمعه، دولت اتریش میزان پذیرش پناهجویان خود را به ۳۲۰۰ نفر در روز کاهش خواهد داد.

اگرچه این اقدام اتریش موجب بر انگیخته شدن خشم رهبران دیگر کشور های عضو اتحادیه اروپا شده، اما اتریش می گوید شرایط پذیرش پناهجویان حتی از این نیز سخت تر می شود.

گفتنی است، تعداد پناهجویان پذیرفته شده به اتریش از سپتامبر گذشته و در پی ایجاد بحران پناهجویان رفته رفته، از رقم ۱۵۷۰۰ پناهجو در روز، رو به کاهش گذاشت.

اما انتظار می رود با فرا رسیدن فصل بهار و تسهیل در امکان مهاجرت، سیل مهاجران به سمت مرز های این کشور و مجارستان افزایش یابد.



shahin February 22, 2016 05:10 AM

نظر من ان است که اروپا میبایستی دم مرزهای خود قبل از وود این اشخاص می گفت:
هر خانمی یا شخصی یا بچه ایی که میخواهد وارد این کشور شود باید از زیر کتاب قوانین اروپا رد شود درست مثل اینکه اززیز قران رد میشوند ! ! ! در ظمن هر کسی به این سمت مرز میخواهد بیاید باید چادر و یا روسری خود را بردارد تا اینکه بخواهد وارد اروپا شود
اگر کسی ان کار را نمیکرد راهش را کج کند و برگردد به مملکت خودش! ! !

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: