به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 13 اسفند ماه 1394 = 03-03 2016

دیوارنویسی تلخ سه خواهر پیش از خودکشی

روزنامه شهروند: مرگ تلخ است؛ تلخ‌تر از آن مرگی است که خودخواسته باشد. خودکشی مرگ غم‌انگیزی است که تنها بن‌بست زندگی می‌تواند باعث انتخاب آن شود. دل پر از درد می‌خواهد، غم بی‌پایان و ذهنی ناگزیر از راه چاره‌ای برای خلاصی از این غم؛ اما حالا ماجرا از آنجایی غم‌انگیز‌تر می‌شود که این خودکشی دسته‌جمعی باشد. اینجاست که خبر تلخ‌تر و سناریو غم‌انگیزتر می‌شود.

نه یک دختر، سه دختر آن هم هر سه خواهر باشند و با هم تصمیم به پایان زندگیشان بگیرند و هیچ‌کدام هم مخالفت نکند؛ هیچ‌کدام عقب نکشد و هر سه با هم خودکشی را به‌عنوان ایستگاه آخر زندگیشان انتخاب کنند.

تلخ است، اما واقعیت دارد. سه خواهر مجرد در منطقه نظام‌آباد تهران با استنشاق گاز به زندگی خود پایان دادند و خانواده و پلیس را در برابر یک خودکشی معمایی قرار دادند. هنوز انگیزه اصلی آنها از این اقدام تلخ مشخص نیست و پلیس همچنان درحال تحقیق روی این پرونده است.

«حلالمون کنید»؛ این جمله‌ای است که با خط درشت روی دیوار یکی از خانه‌های شرق تهران نوشته شده است. ساختمانی قدیمی و دوطبقه در کوچه کاووسی، خیابان مدنی منطقه نظام‌آباد که حالا با جمعیت زیادی جلوی درش روبه‌رو شده است. جمعیتی که با شنیدن یک خبر تلخ، خود را به این آپارتمان رسانده‌اند تا این صحنه را با چشمان خودشان ببینند. صحنه خودکشی سه خواهر که خانواده و همسایه‌هایشان را شوکه کرده است. وارد این آپارتمان که بشوی، اجساد این سه خواهر سناریوی غم‌انگیزی را در مقابل چشمانت تداعی می‌کند. سه جسد روی زمین و آن بالا روی دیوار نوشته‌ای دردناک‌تر از این صحنه، خودنمایی می‌کند. نوشته‌ای که از همه خواستار بخشش شده‌اند. این را سه خواهر قربانی نوشته‌اند. از همه حلالیت خواسته‌اند، پیش از مرگ خودخواسته‌شان. درها و پنجره‌ها را بسته و با گاز خودشان را خفه کرده‌اند.



اردلان March 2, 2016 02:28 PM

دلایل افزایش خودکشی و خیلی از بیماریهای اجتماعی دیگه در ایران با برنامه ریزی دقیق و هوشمندانه بوسیله کشورهای اجنبی از قرار جایگزین کردن حکومت آدمخواران آخوندی در 37 سال پیش بجای نظام مردمی پهلوی تو اون سالها باعث شد تا امروز بدبختانه ما باید شاهد پخش اپیدمی وار این بیمارهای اجتماعی در کل کشور باشیم من اطمینان دارم که همه ما و شما و دیگران از این رخدادهای تاسف بار تو جامعه ایران خیلی ناراحت و غمگین هستیم و فقط تنها راه خلاصی از این وضعیت سرنگونی این رژیم جنایتکار به دست خود مردم هست همین و بس

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: