به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 16 اسفند ماه 1394 = 06-03 2016

سخنان معنادار روحانی؛ مخاطب او کیست؟

روحانی امروز در مصاحبه با برخی رسانه ها گفت: مردم در هفتم اسفند میانه ‌روی را برگزیدند، مردم پاسخ بداخلاقی‌ها را دادند، در هفتم اسفند گفتند که شعارهای غلط نتیجه معکوس می‌دهد.

این در حالیست که خامنه ای پیش تر گفته بود: از ادبیات سیاسی دشمن استفاده نکنیم، دشمنان انقلاب از روز اول تعبیر تندرو و میانه‌ رو را استفاده کردند، آنها امروز بنده‌ حقیر را از همه تندروتر می ‌دانند، منظور دشمن از تندرو کسانی است که در انقلاب مصمم‌ ترند، حزب ‌اللهی‌ها را می‌گویند و میانه رو را کسی می‌دانند که در برابر آنها تسلیم باشد.

روحانی روز یکشنبه در جای دیگری از سخنانش با اشاره تلویحی به نقش خامنه ای در تحریمهای باقی مانده گفت: مردم می‌خواهند همه تحریمها برداشته شود، اشکالی ندارد، ما هم می‌توانیم از نو هیئت مذاکره‌ کننده را بهش اجازه بدهیم راجع به بقیه موضوعات هم با دنیا صحبت کنند، تو آن مذاکرات باز همه به نتیجه‌ ای شبیه برجام خواهیم رسید حتما.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: