به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 13 فروردین ماه 1395 = 01-04 2016

تعهد ایرانیان به سيزده بدر با وجود بارندگی

با آرزوی گشایش تمامی گره های روزگار،
سیزده بدر همواره برایتان خوش یمن و سرشار از شادی باد!

بهارنیوز: همه ساله مردم ايران جشن ملی سيزده بدر را در دامان فضای سبز و دشت و پارک های شهری سپری می کنند. امسال کاهش دمای هوا و بارش بهاری در بسیاری از مناطق، برنامه ریزی های مردم را نقش بر آب کرده و بسیاری را خانه نشین کرده تا به امید افزایش دما و کاهش باران بهاری شاید بتوانند بعد از ظهر را در پارکها و مناطق طبیعی بگذرانند.

گزارشها حاکیست که بارش برف در مناطقی از استان البرز از جمله کرج، مردم این استان را که برای بهره مندی از طبیعت در سیزدهمین روز فروردین عازم بودند، غافلگیر کرد.

البته بسیاری از مردم در مناطق جنوبی و غربی کشور از فرصت استفاده کرده و راهی مناطق سرسبز و کوهستان ها شده و 13 بدر را در دامان طبیعت سپری می کنند.

گزارش های حکایت از آن دارد که مردم در استان های فارس، ایلام، کهگیلویه و بویر احمد و برخی دیگر از مناطق غربی و جنوبی امروز به سمت مناطق طبیعی و پارک های جنگلی رفته اند.

۳۷ سال مخالفت حکومت جمهوری اسلامی با سنت‌ها و مراسم دیرین ایرانیان چون سیزده به‌در و چهارشنبه سوری، چیزی از شور و شوق مردم برای برگزاری این مراسم کم نکرده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: