به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 23 فروردین ماه 1395 = 11-04 2016

بازداشت یک روحانی اهل سنت بخاطر افشاگری

بازداشت روحانی اهل سنت در میرجاوه بخاطر انتشار عکس تخریب خانه های مردم

خبرگزاری هرانا ـ یک روحانی اهل سنت پس از آنکه عکس هایی از تخریب خانه های مردم در منطقه توحید آباد میرجاوه منتشر کرد، بازداشت شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کمپین فعالین بلوچ، مومن بارکزهی امام جماعت مسجد النبی روز سه شنبه ۱۷ فروردین پس از آنکه به گفته وی ”تصاویر تخریب خانه های مردم در منطقه توحید آباد معروف به منطقه برفی میرجاوه را منتشر کرده” بازداشت شده است.

وی روز پنجشنبه به دادگستری میرجاوه فراخوانده شده و در حالی که “دست بند” داشته در راهرو دادگاه به همراهی یک نیروی بومی “سپاه” روئیت شده است. از این رو گمان میرود که ارگان مسئول بازداشت وی سپاه باشد.

بنابه گفته یک منبع آگاه: “شهرداری میرجاوه “به بهانه فضای سبز” زمین های ۱۲۰ نفر را مصادره کرده که و منازل مسکونی آنان را تخریب کرد”.

این منبع افزود: “این زمین ها کشاورزی بوده اما از آنجایی که منطقه با خشکسالی شدید مواجه شده و هیچ آبی نداشته است مردم اقدام به ساخت منازل مسکونی کرده اند که شهرداری آنها را تخریب کرده است”.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: