به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 29 فروردین ماه 1395 = 17-04 2016

جامعه‌ای که به نان شب محتاج است به علم و ....

جامعه‌اي که به نان شب محتاج است به علم و آموزش فکر نمي‌‌کند

وزير علوم دولت اصلاحات گفت: دولت گذشته مخروبه‌اي را تحويل داده و در وزارت علوم مشغول ترميم هستيم و ممکن است بعد از چند سال به نقطه صفر برسيم.

به گزارش تسنيم، مصطفي معين وزير علوم دولت اصلاحات در کنگره ملي آموزش عالي ، با اشاره به چالش‌ها و راهبردهاي آموزش‌عالي ايران، گفت: تحولات و پيشرفت فناوري جاي خود را دارد و البته تغييرات اجتماعي، اقتصادي، سياسي و مديريتي در سطح ملي اثرگذار است. دانشگاه مانند گذشته برج عاج‌ نيست و شرايط اجتماعي بسيار مهم است.

وي با بيان اينکه در سند چشم‌‌انداز ايران جايگاه اول از لحاظ اقتصادي و علمي همزمان با تعامل سازنده با دنيا را بايد داشته باشد، گفت: اين جايگاه تنها علمي نيست و خواه ناخواه با رسالت‌هاي دانشگاه و آموزش عالي ارتباط دارد.

وزير علوم دولت اصلاحات با طرح اين موضوع که براي تحقق اهداف سند چشم‌انداز دو پيش شرط اساسي وجود دارد، بيان داشت: اولين نکته ثبات سياست‌هاي کلان ملي است که بايد هم درست سياستگذاري شود و هم درست اجرا بشود.

معين بر همين اساس خاطرنشان کرد: پيش نياز دوم اين است که سياست‌ها و برنامه‌هاي راهبردي ما بايد با سياست‌هاي کلان تطبيق داشته باشد.

کانديداي انتخابات رياست‌جمهوري سال 84 با ابراز اينکه ما سعي کرديم براساس فرهنگ بومي در دانشگاه عمل کنيم، اما نسبت به دنيا نمي‌توانيم بي‌تفاوت باشيم، به بررسي نظام‌هاي آموزشي مختلف پرداخت و گفت: الگوي فرانسوي در بحث آموزشي تربيت نيروي انساني بود، دانشگاه‌ها در آلمان به مسئله خودمختاري و آزادي علمي تاکيد داشتند، در نوع بريتانيايي مسئوليت اجتماعي دانشگاه و خدمت به مردم اهميت داشت و در نوع آمريکايي آموزش تجارت مهم بود و به اين شکل است که دانش سودمند باشد. معين افزود: اساتيد ما از دانشگاه‌هاي مختلف دنيا فارغ‌التحصيل شدند و الگوي ما در آموزش برگرفته از همه اين الگوهاست که مي‌تواند جامعيت به وجود بياورد.

وي ادامه داد: جامعه‌اي که به نان شب محتاج باشد طبيعي است که به مسئله علم و آموزش فکر نمي‌‌کند. حلقه‌هاي علم، فناوري، سياست و اقتصاد به يکديگر متصل است و دانشگاه ديگر برج عاج نيست.

معين با بيان اينکه چالش‌هاي علم و فناوري بايد از پايين به بالا مطرح شود، گفت: بايد وضعيت اساتيد و گروه‌هاي دانشگاه بررسي شود و نبايد از بالا به پايين به مسائل نگاه کرد، بلکه متناسب با واقعيت‌هاي جامعه و جهان بايد مسائل بررسي شود.

وي ادامه داد: برپايه تجارب فردي من و برداشتي که از اسناد بالادستي داشتيم در کشور مشاهده مي‌کنيم، بيشترين ميراث خرابي‌ها مربوط به 8 سال سياه بود که بيشتر خرابي‌ها در وزارت علوم بود.

وزير علوم دولت اصلاحات مدعي شد: مخروبه‌اي را تحويل دادند و الان در وزارت علوم مشغول ترميم هستند و ممکن است بعد از چند سال مجددا تازه به نقطه صفر برسيم. معين با اشاره به خسارت‌هاي اقتصادي، فرهنگي و معنوي اظهار داشت: اميدوارم قيمت نفت بالا نرود و به خود انساني خودمان برگرديم، ثروت‌هاي انساني بالاتر از ثروت‌هاي زيرزميني است. وي با اشاره به ضرورت استمرار اصلاحات ساختاري، خاطرنشان کرد: در دولت اصلاحات بعد از دو سال اصلاحات ساختاري به تصويب دولت و مجلس رسيد، اما روي زمين گذاشته شد و ادامه پيدا نکرد. استقلال دانشگاه‌ها به کجا رفت؟ اين موضوعات قابل تامل است.



ستار بهشتی April 17, 2016 10:21 AM

تو که میدونی مردم به نون شب محتاجند به اون حسن فریدون بگو تا نون رو گرون نکنه بنزین هم که مثل روباه مکار میخواهید درصدی گرون کنید بکنید تیر های چراغ برق منتظر شماست

گزارش یا اعتراض به این نظر


babak April 17, 2016 07:56 PM

یک وقتی ایرانی بودن یک افتخار بود با غرور به آنهایی که از شما میپرسیدند کجایی هستید ,اما امروز ملل جهان از ملتی که هیچ غیرت و نشانی از ان تا چه حدود میتوان کرد تحمل ناسپاسی و بقول معروف تو سری خوردن ,متعجبم که تا چه میزان باید به با مردم زور ,اجحاف , بی توجهی به ناموس ,به پایین ترین شکل توهین انهم از کسانی که از بیسوادترین ,احمقترین قشر جامعه اند مردن یرای چنین ملتی باید عروسی باشد ,حکومتی که ملتش تا خرخره در اوج بدبختی و فلاکت است ولی میرود لبنان همه چیز را مجانی از پول ما ملت به آنها میدهد ای خاک بر سر ما ملت که یک جو در ما نیست غیرت اه کجائید یک زره غیرت غیرت غیرت

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: