شرط عربستان برای حجاج جمهوری اسلامی
شبکه خبری "الجزیره" به نقل از سخنگو و مشاور وزارت حج عربستان اعلام کرد، «بندر حجار»، وزیر حج این کشور روز پنجشنبه در دیدار با هیات جمهوری اسلامی شرطی را تعیین کرده است که بر اساس آن، چنانچه توزیع نشریات و یا مجلات خاصِ بعثه رهبری درباره چگونگی اجرای مناسک حج با موافقت وزارت فرهنگ و رسانه عربستان انجام نشود، محدودیتهايی علیه آنها در نظر گرفته خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وزیر حج عربستان در دیدار با همتای ایرانی خود همچنین بر ممنوعیت تجمعات و سر دادن شعار و بالابردن صدا هنگام دعا خواندن در حین مراسم حج تاکید کرده است.
وزارت حج عربستان درحالی اقدام به تعیین برخی شرط و شروط برای پذیرش حجاج ایرانی کرده است که انتظار میرفت با توجه به حوادث ناگوار و بیسابقه در موسم حج گذشته و کشته شدن صدها زائر ایرانی در مراسم رمی جمرات، مسئولان حج کشورمان شرطهایی با هدف تأمین امنیت حجاج برای سعودیها در نظر بگیرند.
اگرچه برخی از این محدودیتها مانند برگزاری دعای کمیل و برائت از مشرکین در سالهای گذشته نیز برای حجاج ایرانی در نظر گفته میشد، اما به نظر میرسد طرف سعودی امسال حساسیتهای بیشتری را در این رابطه اعمال کرده است.