به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 1 خرداد ماه 1395 = 21-05 2016

هواپیمای مصری؛ نشانه‌ای از فعال‌شدن هشدار دود

آخرین بررسی‌های داده‌های هواپیمای مصری نشان می‌دهد که دقایقی پیش از سقوط، حسگرهای دود و آتش در کابین هواپیما به کار افتادند. با این حال هنوز علت سقوط مشخص نیست و شخص یا گروهی مسئولیت این حادثه را بر عهده نگرفته است.

به گزارش رادیو آلمان، بررسی داده‌های هواپیمای پرواز شماره ۸۰۴ ایجپت‌ایر که در نخستین ساعات روز پنج‌شنبه در دریای مدیترانه سقوط کرد، حکایت از فعال شدن "هشدار دود" و آتش در مجاورت کابین خلبان دارد. شبکه سی‌ان‌ان روز جمعه (۳۱ اردیبهشت، ۱۹ مه) در گزارشی اختصاصی این خبر را منتشر کرده و می‌گوید یک منبع مصری داده‌های پرواز را در اختیار این شبکه قرار داده است.

سامانه گزارش‌دهی و تخصیص آدرس ارتباطات (ACARS) هواپیمای سقوط کرده این داده‌ها را در اختیار متخصصان قرار داده است. این سامانه لینکی ارتباطی میان هواپیماها و تاسیسات فرودگاهی برقرار می‌کند. بنا بر گزارش سی‌ان‌ان، در این داده‌ها زمان‌هایی ثبت شده که به زمان ناپدید شدن هواپیما و سقوط آن بسیار نزدیک است.

متخصصان پرواز می‌گویند فعال شدن هشدار دود در هواپیما لزوما به این معنی نیست که کابین هواپیما دچار آتش‌سوزی شده یا خلبان و گروه پرواز از فعال شدن آن مطلع بوده‌اند. این گزارش‌ها به صورت اتوماتیک از درون هواپیما به بیرون مخابره می‌شوند.

اگرچه بقایای اجساد برخی مسافران و متعلقات آنها به همراه گوشه‌هایی از بدنه هواپیما در پهنه مدیترانه پیدا شده، هنوز جعبه سیاه این هواپیما پیدا نشده و جست‌وجو برای یافتن آن ادامه دارد. یافتن جعبه سیاه می‌تواند رمزگشای معمای سقوط این هواپیما باشد، چون تمام مکالمات کابین خلبان در آن ذخیره می‌شود.

ایرباس A320 خطوط هوایی Egypt Air که در ساعات نخستین روز پنج‌شنبه با ۵۶ مسافر و ۱۰ خدمه از پاریس به سوی قاهره در پرواز بود، ۱۵ کیلومتر پس از ورود به حریم هوایی مصر از رادار محو شد. احتمالا همه سرنشینان این هواپیما در پی سقوط در دریا جان باخته‌اند.

با این همه، کارشناسان هنوز با قاطعیت درباره علل سقوط اعلام نظر نکرده‌اند، اما با توجه به این‌که این هواپیما در شرایط بسیار خوب آب‌وهوایی از پاریس به قاهره در پرواز بوده و پیش از محو شدن در رادار دو چرخش ناگهانی داشته، گفته می‌شود احتمال این‌که دست تروریست‌ها در پس پرده باشد بیش از هر سناریوی دیگری است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: