به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 13 خرداد ماه 1395 = 02-06 2016

تکذیب خبر بخشودگی بدهی برخی کشورها به ایران

سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی خبر منتشرشده در خصوص بخشودگی بدهی کشورهای سودان و اردن را کاملاً بی‌اساس و کذب محض دانست.

به گزارش ایسنا، سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی طی بیانیه‌ای رسانه‌ای اعلام کرد: حتی یک دلار از بدهی‌های خارجی سایر کشورها به ایران بخشوده نشده است.

در این گزارش آمده است که سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی بنا به وظایف قانونی کلیه مطالبات خود از کشورهای دیگر را با دقت و انجام محاسبات مالی مربوطه بر اساس مقررات پیگیری و دنبال می‌کند.

این گزارش در ادامه می‌افزاید: ضمن تشکر از رسانه‌ها در پوشش اخبار مربوط به این حوزه، از ایشان انتظار می‌رود در انتشار اخبار پیرامون موضوعات فنی و تخصصی دقت نظر داشته و از انتشار اخبار بدون پشتوانه و مستندات دقیق در مسائلی که می‌تواند به منافع ملی خدشه وارد سازد، پرهیز کنند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: