به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 21 خرداد ماه 1395 = 10-06 2016

سوریه؛ حلقه محاصره مقر داعش تنگ‌ تر شد

به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، سازمان دیده بان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان سوری اعلام کرد جاده تدارکاتی اصلی داعش از مرزهای ترکیه قطع شد.

محاصره شهر منبج توسط نیروهای سوریه دموکراتیک که بخش عمده آن را کردها تشکیل می‌دهند، بخشی از عملیاتی است که از هفته گذشته آغاز شده است. این عملیات از سوی جنگنده های آمریکايِی و نیروهای ویژه این کشور حمایت می‌شود.

شهر منبج پایگاه اصلی داعش در مرز ترکیه و سوریه واقع در غرب رود فرات است. داعش از منبج به عنوان پایگاهی استراتژیک به منظور نقل و انتقال شبه‌نظامیان خارجی و رفت آمدشان با اروپا استفاده می‌کند.

این نخستین مرحله از عملیات نیروهای سوری پشتیبانی شده از سوی آمریکا به منظور نزدیک شدن به شهر رقه، پایگاه اصلی داعش در سوریه است.

مسئولان آمریکایی می‌گویند که محروم شدن داعش از منبج، توان این گروه را به شدت کاهش داد و مانع از آن خواهد شد تا بتواند نیروی امدادی و مهمات به رقه برساند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: