فوت خواننده را هم به گردن احمدی نژاد انداختند
به گزارش عصرخبر، شاخص ترین خواننده ای که در ایران ماند و البته نتوانست نه آلبوم و کنسرتی در ایران ارائه کند، حبیب محبیان بود که امروز در اثر ایست قلبی درگذشت.
در زمان دولت قبل برخی از خوانندگان خارج ایران، توانستند به ایران بیایند حتی به اندازه یک سفر. گویا، محمود احمدی نژاد به صدای برخی خوانندگان قبل از انقلاب علاقه مند بود و برنامه هایی برای بازگشت آنها داشت.
زمینه بازگشت حبیب به ایران را نیز می توان تا حدودی تصمیم وی دانست چرا که شنیده ها حاکیست پس از آمدن حبیب به ایران دیداری با احمدی نژاد و یکی از نزدیکان خاصه احمدی نژاد داشته است اگرچه این دیدار هم نتوانست مشکل حبیب در ارائه آلبوم و برگزاری کنسرت در ایران را برطرف کند.
پس از درگذشت این خواننده، برخی رسانهها امروز خبری مبنی بر تشییع پیکر او از مقابل تالار وحدت منتشر کردند که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این خبر را تکذیب کرد.