به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 13 تیر ماه 1395 = 03-07 2016

رهبر: برای نظام فقط دو راه متصور است+فیلم

به گزارش صداوسیمای رژیم، خامنه ای در دیدار با دانشجویان بسیجی، اوضاع خاص و حساس کنونی کشور را بسیار شبیه جنگ احزاب در زمان پیامبر دانسته و گفته: امروز نیز همه دنیاپرستان و زورگویان عالم در مقابل جمهوری اسلامی صف آرایی کرده و از همه جوانب آن را مورد حمله قرار داده اند.

خامنه ای گفته: در چنین شرایطی، کسانی که سست ایمان و دارای گرایشهای درونی به دشمن هستند، اظهار یأس و ناامیدی و خود کم بینی می کنند اما افراد دارای ایمان مستحکم، هر قدر هم شرایط سخت تر شود، با عزم و اراده قوی تر ایستادگی می کنند.

خامنه ای انقلاب اسلامی را انقلابی عقلایی خواند و افزود: براساس عقل گرایی، باید گفت کسانی که معتقدند برای پیشرفت کشور باید به غرب پناه برد، عقل خود را باخته اند زیرا عقل می گوید باید از تجربه ها درس گرفت.

خامنه ای با اشاره به عملکرد بسیار بد فرانسوی ها و امریکاییها در قضیه برجام گفت: در قضیه برجام ثابت شد که امریکاییها اعم از کنگره و دولت همچنان سرگرم دشمنی با ملت ایران هستند.

خامنه ای گفت: عقلانیت حُکم می کند که با چنین دشمنی با خرد و تدبیر برخورد شود و فریب او را نخوریم و وارد میدانی که او ترسیم کرده، نشویم.

خامنه ای با اشاره به ادعای امریکاییها مبنی بر تمایل برای مذاکره با جمهوری اسلامی درخصوص مسائل منطقه از جمله سوریه گفت: ما چنین مذاکراتی را نمی خواهیم زیرا هدف اصلی آنها قطع حضور ما در منطقه است. جمهوری اسلامی خواستار عدم حضور و مداخله آمریکا در منطقه است.

خامنه ای در ادامه سخن برخی افراد مبنی بر اینکه نظام جمهوری اسلامی به دنبال بهانه جویی برای ناسازگاری با قدرتها است را سخنی سطحی و نااندیشیده خواند و افزود: این مبارزه نیازمند بهانه نیست و برای پایان آن نیز فقط دو راه متصور است، یا جمهوری اسلامی به آنچنان قدرت و توانایی دست یابد که طرف مقابل جرأت تعرض نداشته باشد یا اینکه جمهوری اسلامی هویت اصلی خود را از دست بدهد و یک ظاهر بی جانی از آن باقی بماند.

خامنه ای گفت: من براساس وظیفه دینی و شرعی، تا جان در بدن دارم خواهم ایستاد؛ همچنان که به نتیجه ایستادگی یعنی پیروزی یقین دارم.

خامنه ای در مورد تصمیم گیریهای جاری دستگاهها در امور داخلی نیز گفت: براساس قانون و منطق، رهبری نمی‌تواند در تصمیم گیریهای جزیی و اجرایی دستگاهها وارد شود و اگر مسئولین اجرایی دچار اشتباه شوند، باید مجلس از ابزارهای نظارتی همچون استیضاح استفاده کند و یا اینکه رئیس جمهور مانع از اجرای آن تصمیم اشتباه شود.

خامنه ای با بیان اینکه مواضع من درباره‌ فتنه‌ سال ۸۸ کاملا صریح است و بر روی این موضوع حساس هستم، افزود: البته رهبری در مواردی که احساس کند، برخی اقدامات حتی اقدامات جزیی، موجب انحراف نظام از مسیر اصلی می شود، باید ورود پیدا کند و مانع از آن کار شود.





www.youtube.com/watch?v=DxJZgAqMwdA

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



GHASEM July 3, 2016 01:58 PM

به عبارتی علی گدا خود را عقل کل میداند که این خود نشان از بی عقلی ایشان است اصلان میشود وضعیت حالا را با ۱۴۰۰ سال پیش مقایسه کرد مغز ایشان و اطرافیان هنوز رشد نکرده جنتی هم با مغز پوکش تو مملکت تصمیم گیرنده است

گزارش یا اعتراض به این نظر


امیر ارشادی July 3, 2016 07:35 PM

دنباله سخنان رهبر
تا من جانور زالو هستم زبان انگیسیی منحل ارتباط با غرب مختل
چرا روسی نیاموزیم اگر پوتین و نعلین جفت هم باشند
چه اشکال است که مسکو راه گشا باشد !

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: